RUMA: Beograđani udarili radnika pumpe, nasuli benzin i pobegli!

Podnete krvične prijave

RUMA: Beograđani udarili radnika pumpe, nasuli benzin i pobegli!

Crna Hronika -
Dvojica muškaraca iz Beograda se terete da su na benzinskoj pumi nasuli 161 litru goriva udarili radnika pumpe, a zatim pobegli, a takođe se terete i za krađu registarskih tablica kao i još jednu krađu goriva na pumpi u Inđiji

BEOGRAD - Protiv dve osobe podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teške krađe, falsifikovanja službene isprave i lake telesne povrede.

Pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici identifikovali su M.M. (29) i V.K. (38) iz Beograda, koji se terete da su na benzinskoj pumpi "Avia" u Rumi nasuli 161 litru benzina u kante, stavili u gepek automobila i pobegli ne plativši račun.

Kako je navedeno, prilikom bekstva oni su udarili radnika pumpe koji je zadobio lake telesne povrede.

Osumnjičeni se terete da su pre krađe na parkingu skinuli registarske tablice sa tuđeg automobila i stavili na svoj "fiat punto", a takođe se sumnja se da su na isti način ukrali i 150 litara goriva na benzinskoj pumpi u Inđiji.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teške krađe, falsifikovanja službene isprave i lake telesne povrede, protiv njih je podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, u redovnom postupku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track