NEODAZIVA SE NA ROČIŠTA: Sud naredio privođenje žene, koja tuži vođu Ultra bojsa za šamaranje!
Foto: Nebojša Mandić

Nijednom se nije pojavila na suđenju

NEODAZIVA SE NA ROČIŠTA: Sud naredio privođenje žene, koja tuži vođu Ultra bojsa za šamaranje!

Crna Hronika -
Milićevićeva je optužila Marka Vučkovića vođu Ultra bojsa da joj je posle kraće svađe udario šamar od kojeg joj je pukla bubna opna. Vučković je negirao krivicu, tvrdeći da ga je tužila žena koja je sklona incidentima i lažnom prijavljivanju

BEOGRAD - Beograđanka Savka Milićević, koja je svog komšiju i vođu "Ultra bojsa" Marka Vučkovića optužila za fizički napad, ponovo je izostala sa suđenja u Palati pravde, zbog čega je sudija naložio njeno privođenje na sledeću raspravu.

Milićevićeva je optužila Marka Vučkovića da joj je posle kraće svađe udario šamar od kojeg joj je pukla bubna opna. Vučković je negirao krivicu, tvrdeći da ga je tužila žena koja je sklona incidentima i lažnom prijavljivanju.

On je pred sudom izjavio da ima dokaze sa svoje tvrdnje i da to može da potvrdi više od 40 svedoka, uključujići i sina Milićevićeve.

Sud je već nekoliko puta pozivao išamaranu komšinicu, ali se ona nijednom nije pojavila na sudu. Na današnjem suđenju saslušana je Vučkovićeva supruga Jelena, koja tvrdi da je Milićevićeva zapravo napala nju.

Incident se dogodio dok je Vučkovićeva isparkiravala svoj automobil. Tada joj je prišla tužilja i počela da viče i udara vetrobransko staklo.

Potom se okrenula u nameri da dohvati betonski blok i gađa Vučkovićevu, ali je ona uspela da se isparkira i pobegne.

Prema njenim rečima, Marko Vučković nije prisustvovao tom događaju, ali kada je ubrzo izašao iz kuće, komšinicu nije zatekao jer je pobegla. Narodne ročište na koje bi Savka Milićević trebalo da bude privedena, zakazano je za 7.mart.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track