SESTRIĆI POVREĐENE: Policija krije ko nam je pregazio tetku!
Foto: Kurir

Saobraćajka u Ustaničkoj ulici

SESTRIĆI POVREĐENE: Policija krije ko nam je pregazio tetku!

Crna Hronika -
Nigde se ne pominje druga osoba iz automobila koju su svi videli. Jednostavno, ona za policiju ne postoji. Svedoci kažu da je taj mladić u „jugu“ stalno divljao Ustaničkom, ali da mu niko ništa nije mogao jer je sin moćnog čoveka iz policije - navodi Miloš Bukvi

BEOGRAD - Iz automobila koji je pregazio našu tetku izašla su dvojica mladića, a vozača su sakrili saobraćajci!

Ovo tvrdi porodica Nevenke Turović, koju je „jugo“ pokosio na pešačkom ostrvu u Ustaničkoj ulici na Konjarniku 5. februara oko 23 sata.

Sestrići Nevenke Turović - Miloš i Njegoš Bukvić pričali su iste noći s vlasnicima okolnih lokala i očevicima nesreće.

- Tetka je prešla prvi deo ulice i zaustavila se na pešačkom ostrvu jer je za pešake na tom delu ulice bilo crveno svetlo. Odjednom, velikom brzinom niz Ustaničku se spuštao automobil. Od siline udarca iščupao je znak na koji je naišao i naleteo na ostrvo. Tetka je napravila mali korak unazad, ali bilo je prekasno. Bacio ju je 20 metara - pokazuje Miloš Bukvić. Iz smrskanog „juga“, koji se zaustavio tek kada se zakucao u banderu, izašla su dvojica mladića. Vozač je, videvši Nevenku da nepomično leži, mobilnim telefonom neprestano zvao nekoga, a drugi mladić, suvozač, držao se za krvavu glavu jer ga je iseklo staklo.

- Pre nego što je došla Hitna pomoć, kako mi je ispričao vozač autobusa 31 koji je blokirao ulicu jer je žena nepomično ležala, na mesto nesreće došlo je nekoliko policijskih inspektora u civilu. Pričali su s vozačem automobila. Ubrzo, Hitna pomoć je u Urgentni centar prevezla tetku i suvozača, dok od momka koji je odgovoran za nesreću nema ni traga. Zbog čega su inspektori u civilu dolazili, ko je s njima pričao, kako je počinilac pobegao - niz pitanja postavlja sestrić.

Porodica je juče preuzela policijski zapisnik. U njemu se kao vozač navodi Aleksandar Radović (22), koji je na VMA prevezen s povredama glave, i njemu nisu pronađeni alkohol ili droga u krvi.

Radović se sumnjiči da je kao vozač automobila usled neprilagođene brzine udario Nevenku Turović na pešačkom ostrvu.

- Nigde se ne pominje druga osoba iz automobila koju su svi videli. Jednostavno, ona za policiju ne postoji. Svedoci kažu da je taj mladić u „jugu“ stalno divljao Ustaničkom, ali da mu niko ništa nije mogao jer je sin moćnog čoveka iz policije - navodi Miloš Bukvić.Povrede Nevenka Turović imala je nakon prijema u Urgentni centar niz operacija.

Izvađena joj je slezina, povređena joj je jetra, ima veliki broj lomova i hematoma na glavi. Njeno stanje je, tvrde lekari, izuzetno kritično, a izgubila je i dosta krvi, dok putnici iz „juga“ nisu testirani ni na alkohol.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track