Jagodina: Poginuo Kraljevčanin kod mosta na Lugomiru
Foto: KURIR

Nesreća na mostu

Jagodina: Poginuo Kraljevčanin kod mosta na Lugomiru

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je kamion udario u zaštitnu ogradi mosta na reci Lugomir, kod skretanja za selo Majur i sleteo sa puta. Tom prilikom Z.M je poginuo na mestu, a A.M je prevezen u Opštu bolnicu u Jagodini gde mu je pružena lekarska pomoć

JAGODINA - U teškoj saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Jagodina-Ćuprija-Paraćin jutros oko 4,10 sati poginuo je Z.M (35) iz Kraljeva a povređen A.M. (34) iz istog grada.

U saopštenju Policijske upravrave u Jagodini se navodi da je do nesreće došlo kada je teretno vozilo kraljevačke registarske oznake udarilo u zaštitnu ogradi mosta na reci Lugomir, kod skretanja za selo Majur i sletelo sa puta.

Z.M je poginuo na mestu a A.M je prevezen u Opštu bolnicu u Jagodini gde mu je pružena lekarska pomoć, stoji u saopštenju.Istraga koja je u toku utvrdiće uzrok nesreće i okolnosti pod kojim se dogodila.

Ovu deonicu puta, od Jagodine do Gilja, stanovnici Pomoravlja zovu "crnom". Iako duga svega oko dve kilometra i bez krivina, na kojoj se se dogodili brojne saobraćajne nezgode sa smrtnim posledicama. Krajputaši, okićeni cvećem, govore da ih je bilo šest.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja