JEZIVA SMRT: Raskomadali ga izgladneli psi!
Foto: Televizija Leskovac

Užas u Donjoj Jajni kod Leskovca

JEZIVA SMRT: Raskomadali ga izgladneli psi!

Crna Hronika -
Obezglavljeno telo Petra Cvetkovića pronašla njegova bivša supruga, koja veruje da su ga unakazili kučići koje je gajio

LESKOVAC - Strava i užas!

Pravi horor u četvrtak ujutru zatekla je Mirjana Velzmar, kad je na poziv komšija ušla u kuću svog bivšeg supruga Petra Cvetkovića (72) u Donjoj Jajni kod Leskovca. Njega je, kako se sumnja, rastrgao čopor izgladnelih pasa, s kojima je godinama živeo.Zvali ga Pera Kuče- Bio je to jeziv prizor! Petrovo telo bilo je obezglavljeno s brojnim povredama - ispričala je za Kurir Mirjana, koja se od Petra razvela pre 30 godina. Mirjana je došla do kuće na poziv i upozorenje komšija da se nešto čudno dešava s Petrom.- Jeza me je prošla kad su me preksinoć komšije pozvale i kazale mi da Petra nisu videle najmanje tri nedelje. U njegovoj kući zatekla sam užas. Petrovo telo bez glave sam našla u hodniku, a glavu sam kasnije videla u dvorištu - priča Mirjana, koja živi u Austriji sa sinovima rođenim u braku s Petrom.Ona kaže da je pre desetak dana dolazila i tražila Petra da mu preda neku odeću, obuću i ostavi nešto novca, kako je to uvek radila kad bi bila u selu.- Međutim, Petar nije bio u kući, negde je odlutao i nisam ga našla. On je svaki dinar koji bi mu sinovi i ja poslali iz Austrije trošio isključivo na alkohol - kazala je ona.Čudan lavežPetar Cvetković je u Leskovcu bio poznat i kao Pera Kuče jer se stalno šetao okružen psima, a s njima je i spavao u kući. Dragoljub S., Petrov blizak rođak, rekao je da je Petar čuvao veliki broj pasa u domu u kojem je živeo sam. Zbog toga rodbina i komšije ne sumnjaju da su ga rastrgli njegovi izgladneli ljubimci.- Tačno se vidi trag kako su ga vukli iz sobe u predsoblje! Evo lokve krvi, gde su mu najverovatnije odvojili glavu od tela - pokazuje tragove Dragoljub i dodaje da je Petar dosta pio, ali da ni sa kim nije bio u zavadi.Komšije kažu da se poslednjih noći čuo čudan lavež i zavijanje pasa.- Životinje su se ponašale neuobičajeno, ali pošto su se komšije plašile tih pasa, niko se nije usudio da uđe u kuću i potraži Petra - rekao je izvor Kurira.

Mesto strave... Kuća u kojoj je preminuo Patar Cvetković
Mesto strave... Kuća u kojoj je preminuo Patar Cvetković

ProblemNEMA DOKUMENTAMirjana Velzma kaže da se plaši da će imati problema s Petrovom sahranom!- On nema nijedan lični dokument, kako da uopšte dokažemo da sahranjujemo Petra Cvetkovića - pita se Mirjana.

ČINJENICE SLIČNI SLUČAJEVI- DECEMBAR 2011 - Telo Radojka Mitrovića (64) iz Bajmoka rastrgli su njegovi psi u kući u kojoj je živeo sam, nakon što je preminuo prirodnom smrću- JANUAR 2013 - Telo Bosanke Cvetković (73) iz sela Vranište kod Pirota pojeli su psi i mačke nakon što je ubijena u svojoj kući- DECEMBAR 2013 - Tela Bosiljke Đurović (71) i njenog sina Radoslava (48) iz sela Lalinci kod Liga izujedali su psi i mačke koje su majka i sin čuvali, nakon što su njih dvoje preminuli u razmaku od nekoliko dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja