NIŠ: Lekar uhapšen zbog lažiranja nalaza!
Foto: KURIR

Određen pritvor do 48 sati

NIŠ: Lekar uhapšen zbog lažiranja nalaza!

Crna Hronika -
Bojan M. (56) se sumnjiči da je u ambulanti Klinike za gastroenterologiju sačinio izveštaj sa neistinitim podacima o analizi krvi Dragana Đ. (55) omogućivši mu da ga iskoristi kao opravdanje za neodazivanje po pozivu Tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu

NIŠ - Niška policija saopštila je danas da je uhapsila lekara Klinike za gastroenterologiju zbog sumnje da je lažnim podacima o analizi krvi omogućio jednoj osobi da se ne odazove na poziv Tužilaštvu za organizovani kriminal. Uhapšen je Bojan M. (56), lekar specijalista Klinike za gastroenterologiju niškog Kliničkog centra, a sumnjiči se za izvršenje krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanja službene isprave.

Osumnjičeni lekar je u ambulanti niške klinike pre dva dana sačinio izveštaj specijaliste na ime Dragana Đ. (54) iz Niša sa neistinitim podacima o analizi krvi.

Na taj način osumnjičeni je omogućio Draganu Đ. da se juče ne odazove pozivu Tužlištva za organizovani kriminal. Osumnjičeni lekar zadržan je u policijskom pritvoru do 48 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track