AKCIJA NS POLICIJE: Pronađeni narkotici, noževi, šrafcigeri i bejzbolke
Foto: Slađana Stojanović

Pojačana kontrola u Novom Sadu

AKCIJA NS POLICIJE: Pronađeni narkotici, noževi, šrafcigeri i bejzbolke

Crna Hronika -
Pronađen je i jedan osumnjičeni za prevaru, za falsifikovanje isprave, zatim jedno lice koje se tereti za nasilničko ponašanje, kao i jedno lice po centralnoj poternici
1 / 3 Foto: Slađana Stojanović

NOVI SAD - Novosadska policija nastavila je da pojačano kontroliše lokacije i objekte na kojima je uočeno učestalije vršenje prekršaja i krivičnih dela sa elementima nasilja.

- Tokom dve akcije, koje su sprovedene u petak i subotu, kod petnaest lica pronađeni su narkotici, četiri noža, sedam šrafcigera, digitalna vagica, lepak i dve bejzbol palice, pri čemu je jedno lice kod koje je pronađena bejzbol palica, u skraćenom postupku, dovedeno na saslušanje prekršajnom sudiji, koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 10.000 dinara – saopštava novosadska policija.

Na ulicama grada, sinoć i preksinoć, nisu evidentirana teža krivična dela sa elementima nasilja. Protiv lica kod kojih su pronađeni navedeni predmeti biće podnete odgovarajuće krivične i prekršajne prijave. -Takođe, pronađen je i osumnjičeni za prevaru, za falsifikovanje isprave, zatim jedno lice koje se tereti za nasilničko ponašanje, kao i jedno lice po centralnoj poternici. Sva lica dovedena su u službene prostorije policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće krivične prijave – stoji u saopštenju.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track