Veselin Pejović: Udario sam Medojevića jer je rekao da sam diler!

Biznismen šamarao političara

Veselin Pejović: Udario sam Medojevića jer je rekao da sam diler!

Crna Hronika -
Veselin Pejović, vlasnik „Uniproma“, priznao da je nasrnuo na Nebojšu Medojevića, lidera Pokreta za promene, jer je iznosio gnusne laži o njemu

BEOGRAD - Tvrdi da ga kleveće!Nikšićanin Veselin Pejović, vlasnik firme „Uniprom“, u petak uveče na beogradskom Aerodromu „Nikola Tesla“ ošamario je Nebojšu Medojevića, lidera Pokreta za promene i poslanika Demokratskog fronta! Prišao s leđaPejović je odmah priveden, a u policiji je rekao da je nasrnuo na Medojevića zato što je lider PZP oklevetao kad je, govoreći u parlamentu o privatizaciji Kombinata aluminijuma Podgorica, rekao da iza Pejovićevog „Uniproma“ stoji odbegli narko-bos Darko Šarić!- Medojevića sam video na aerodromu u Surčinu, i to je bio naš prvi susret nakon njegovih gnusnih laži i kleveta da sam predstavnik narko-kartela! Prišao sam mu i tražio da kaže da li ostaje pri svojim izjavama. Umesto odgovora, rekao je da uopšte ne zna ko sam! Tad sam mu kazao: „A kako si znao kad si lagao i pljuvao mene i moju porodicu?!“ Onda sam mu lupio šamarčinu - prepričao je medijima motive napada Pejović.On je naglasio da „nije video drugi način da zaštiti svoj integritet od kleveta jer je Medojević poslaničkim imunitetom zaštićen od tužbi“.- Taj čovek je, skrivajući se iza imuniteta, govorio užasne laži. Ošamario sam ga jer nemam drugi način da zaštitim svoju porodicu od ovakvih prljavih napada. Sad mu kažem, dok se javno ne izvini ili ne dokaže sve laži, da je moja obaveza da skinem ljagu sa svoga imena i imena svoje porodice - rekao je Pejović. Medojević je u Beogradu bio na promociji svoje knjige „Perverzna tranzicija - od komunizma do mafije“Reagovali službenici- Nakon promocije trebalo je sa suprugom Marinom da se ukrcam u avion za Podgoricu. Tad mi je Pejović prišao s leđa i pitao: „Znaš li ti ko sam ja?“ Rekao sam da ga ne poznajem, a on me tad udario šakom u glavu! Zatim je uzeo i šipku s postoljem tešku desetak kilograma i njome zamahnuo - kaže Medojević. Veću tuču sprečili su aerodromski službenici, koji su razdvojili Pejovića i Medojevića.- Pejović je sve vreme vređao mene i moju suprugu, i pretio da je ovo tek početak - rekao je Medojević.Andrija Mandić, predsednik Nove srpske demokratije, rekao je podgoričkim medijima da je kontaktirao s premijerom Srbije Ivicom Dačićem.- Dačić je rekao da će sve izjave svedoka i dokazni materijal koji je prikupila beogradska policija biti hitno prosleđeni u Podgoricu - rekao je Mandić.

Medojević:PODNEĆU KRIVIČNU PRIJAVUVeselin Pejović je posle napada na Nebojšu Medojevića priveden u beogradsku policiju, odakle je pušten nakon što je dao izjavu, a protiv njega je podneta prekršajna prijava. Medojević je rekao da je o incidentu obavestio i Raška Konjevića, crnogorskog ministra policije, i najavio da će protiv Pejovića podneti krivičnu prijavu.

ČINJENICETreći napad na Medojevića- februar 2014 - Veselin Pejović na aerodromu u Beogradu ošamario Medojevića, tvrdeći da ga je političar klevetao u Skupštini Crne Gore, gde je govorio da je Pejović povezan sa Darkom Šarićem.- jun 2010 - Vidoje S., Saša S. i Darko K., pripadnici „zagoričke grupe“, napali su i lakše povredili maloletnog B. M., sina Nebojše Medojevića.- februar 2010 - Nenad Mićunović fizički je napao Medojevića nakon što je poznati političar izjavio da se Nenadov stric Brana Mićinović „pita za sve u Crnoj Gori“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track