BRAT JOJ NESTAO U DRINI: Molim vas i kumim, nađite mi telo brata
Foto: Kurir štampano

Sestra Slavoljuba Tejića vapi

BRAT JOJ NESTAO U DRINI: Molim vas i kumim, nađite mi telo brata

Crna Hronika -
Da bar sahranimo Slavoljuba kako dolikuje, pa da njegovim ćerkama kažemo: „Ovde spava vaš tata“, priča Slavica, čiji je brat 28. januara sleteo u reku

BAJINA BAŠTA - Ubija neizvesnost!Neizvesnost gora od neizmerne žalosti već 27 dana ubija porodicu Slavoljuba Tejića (34), koji je nestao u talasima Drine 28. januara, kad su on i njegov komšija iz sela Nenad Gavrilović (22) kolima sleteli s magistrale u reku kod mesta Krivi vir. Nenadovo telo nađeno je u Drini pre 14 dana, ali Slavoljubovog još nema...- Ubi nas neizvesnost... Prvih dana i bilo je potrage za mojim bratom, poslednjih nekoliko dana, koliko vidim, ne traži ga više niko! Išla sam niz reku, nema čamaca, nema ljudi, a srce hoće da mi prepukne od bola! I ne znam šta drugo nego ovako preko novina da molim i kumim policiju, Žandarmeriju i sve koji mogu da nastave da traže mog brata - priča neutešna Slavoljubova sestra Slavica Petrović.Ona kaže da joj je najteže od svega da objasni Slavoljubovim devojčicama, sedmogodišnjoj Anđeli i tri godine mlađoj Teodori, šta se desilo s njihovim ocem.- Teodora, kojoj je samo četiri godine, malo-malo pa pita gde je njen tata, zašto ne dolazi kući... Starija Anđela je za sve ovo vreme samo jednom pitala: „Tata stvarno više neće doći kući?“ Od tada ćuti i više ništa ne pita. Kako detetu da objasnimo? Kad bi barem našli Slavoljubovo telo, pa da ga sahranimo kao čoveka. Da decu odvedemo, pokažemo im očev grob i kažemo: „Ovde spava vaš tata.“ Ovako ne znamo više šta da radimo - kroz suze priča Slavica Petrović.

Teška mukaOSTALI BEZ NADESlavica dodaje da je teška muka i s druge strane pritisla Slavoljubovu porodicu.- Slavoljubova supruga Vesna je nazaposlena i sa dve ćerke živi kao podstanar u Bajinoj Bašti... Nemaju ni dinar prihoda, žive bez ikakve nade da će biti bolje, a decu valja nahraniti svakog dana - kaže Slavica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja