TRSTENIK: Bivšu ženu ženu tukao i pred socijalnim radnicima!

Nasilniku određen pritvor do 30 dana

TRSTENIK: Bivšu ženu ženu tukao i pred socijalnim radnicima!

Crna Hronika -
Slađan Dabižljević je uvek pokazivao znake nasilja. Prvo je tukao ćerku iz prvog braka bivše supruge Marijane Makojević, a onda je počeo i nju. Prošle godine su bili na medijaciji. Ali, Dabižljević je pred socijalnim radnikom počeo da udara Marijanu, zbog čega je policija intervenisala, kaže Sandra Miodragović, iz Centra za socijalni rad

TRSTENIK - Slađan Dabižljević, koji je nožem pokušao da ubije bivšu ženu Marijanu Makojević u vrtiću u Trsteniku, procenjen je u Centru za socijalni rad kao rizična osoba.

Sandra Miodragović, direktorka Centra u Vrnjačkoj Banji, objašnjava da je Dabižljević uvek pokazivao znake nasilja. -

"Porodicu Dabižljević smo pratili 2012. i 2013. Muž je prvo tukao Marijaninu ćerku iz prvog braka, a onda je počeo i nju. Tada su bili na medijaciji. Ali, Dabižljević je pred socijalnim radnikom počeo da udara Marijanu, zbog čega je policija intervenisala. Žena je stalno bežala od njega, pa se na kraju preselila u Trstenik. Zato smo kolegama iz Trstenika pisali da je Dabižljević osoba sklona nasilju", navodi Miodragovićeva.

Marijana je bila i u sigurnoj kući s decom i niko od njene rodbine nije smeo da zna gde je.

"Dabižljević je sada očajnik koji nema šta da izgubi i koji ide na sve ili ništa. Nema posao, nema novac, sklon je nasilju i alkoholu. Ne preza čak ni od policije. Upropastio je svoj život i pokušaće i naš", priča Marijanin brat Ivan Makojević iz Vrnjačke Banje.

U Osnovnom tužilaštvu u Kraljevu rekli su da su pre godinu dana Dabižljevića optužili za nasilje u porodici zbog napada na ćerku njegove supruge. Od tada, slučaj je u Osnovnom sudu u Kraljevu. Mužu nasilniku je juče određene pritvor do 30 dana za pokušaj ubistva Marijane Makojević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track