KRENUO NA MORE: Marko Mišković hteo u Antaliju, sud mu nije dozvolio

Nema mrdanja

KRENUO NA MORE: Marko Mišković hteo u Antaliju, sud mu nije dozvolio

Crna Hronika -
Marku Miškoviću, kao i njegovom ocu, vlasniku "Delta Holdinga" Miroslavu Miškoviću, nakon puštanja iz pritvora, sud je izrekao meru oduzimanja pasoša i zabranu napuštanja boravišta bez odobrenja suda

BEOGRAD- Specijalni sud u Beogradu odbio je danas molbu Marka Miškovića da mu odobri put u Antaliju u Turskoj, gde je hteo da se pridruži pripremama fudbalskog kluba "Napredak" iz Kruševca.

Sudija Vladimir Vučinić rekao je u nastavku suđenja, da smatra da nisu ispunjeni zakonski uslovi za taj put i da ga zato nije odobrio.

Marku Miškoviću, kao i njegovom ocu, vlasniku "Delta Holdinga" Miroslavu Miškoviću, nakon puštanja iz pritvora, sud je izrekao meru oduzimanja pasoša i zabranu napuštanja boravišta bez odobrenja suda.

Sud je Miroslavu Miškoviću početkom decembru odobrio službeni put u London, uz privremeno vraćanje pasoša, ali mu je u januaru, odbio molbu za put u Holandiju.

Sudija Vučinić je napomenuo da je nedavno vlasniku "Nibens grupe" Milu Đuraškoviću, kome se kao i Miškovićima sudi zbog štete nanete putarskim preduzećima, ukinut kućni pritvor pošto je položio jemstvo od 3,7 miliona evra u nekretninama.

U nastavku suđenja, Đurašković je nastavio da odgovara na pitanja suda, Miroslava Miškovića i branilaca optuženih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track