TUGA: Telo Slavoljuba Tejića (34) posle mesec dana nađeno nizvodno od Bajine Bašte
Foto: Kurir štampano

Golfom sleteo u nabujalu Drinu

TUGA: Telo Slavoljuba Tejića (34) posle mesec dana nađeno nizvodno od Bajine Bašte

Crna Hronika -
Iza Slavoljuba ostala je nezaposlena supruga i dve devojčice od četiri i sedam godina koje sa majkom, bez ikakvih primanja žive u podstanarskoj sobi u Bajinoj Bašti

BAJINA BAŠTA - U selu Ovčinja, nizvodno od Bajine Bašte, na obali Drine, jutros je nađeno telo Slavoljuba Tejića (34) iz sela Cerje, koji je nestao 28. januara ove godine kada je "golf trojka" kojim je upravljao, sa magistrale Bajina Bašta -Ljubovija, u mestu Crvica sleteo u nabujalu reku. Telo Slavoljubovog komšije i prijatelja Nenada Gavrilovića (22), koji je kobne noći bio u kolima sa Slavoljubom, nađeno je pre 20 dana takođe u selu Ovčinja, na oko sedam kilometara nizvodno od Crvice gde su ova dvojica blizu mesta Krivi vir nestali u talasima Drine.

Foto: Printscreen RTS (Arhivska fotografija)
Foto: Printscreen RTS (Arhivska fotografija)

Slavoljubovo telo nađeno je jutros na oko 200 metara od vira u kome su nadjeni posmrtni ostaci njegovog prijatelja Nenada. Iza Slavoljuba ostala je nezaposlena supruga i dve devojčice od četiri i sedam godina koje sa majkom, bez ikakvih primanja žive u podstanarskoj sobi u Bajinoj Bašti. Za Slavoljubovim telom u proteklih mesec dana tragali su i komšije, prijatelji, pripadnici policije, Žandarmerije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track