KRISTIJAN UMALO DA POGINE: Autom se zabio u dizalicu!

Imao sreće

KRISTIJAN UMALO DA POGINE: Autom se zabio u dizalicu!

Crna Hronika -
"Eksplodirale su nam obe desne gume, a ispred nas su stajala još četiri automobila koja su takođe naletela na tu dizalicu. Jednom vozilu je bio polomljen karter", rekao je Kristijan

Aleksandar Kristijan Golubović (44), koji je osuđen na 14 godina zatvora, jer je 16. januara 2010. godine učestvovao u kupoprodaji 151 grama mešavine heroina i paracetamola, imao je u ponedeljak saobraćajnu nesreću u blizini podvožnjaka kod Rume.

Kristijan Golubović je opisao dramatičnu saobraćajku koja je njega i njegove saputnike umalo koštala života.

"Po povratku iz Novog Sada, dok nas je vozila mala Anči, umalo ne izginusmo. Velikom brzinom je naletela na dizalicu koja je ispala nekom savesnom kamiondžiji. Eksplodirale su nam obe desne gume, a ispred nas su stajala još četiri automobila koja su takođe naletela na tu dizalicu. Jednom vozilu je bio polomljen karter", rekao je Kristijan.

Kako se saznaje, Kristijan se s još njih troje vraćao iz provoda. Pre nego što su naleteli na dizalicu, videli su kako automobili ispred idu levo desno.

"Da je dizalica udarila u šoferku sigurno bi poginuli", rekao je Kristijan.

Golubović je dalje dodao kao su on i njegovi saputnici postavili sigurnosni trougao kako bi zamenili gume.

"Prošlo je desetak minuta. Menjali smo gume, kada se iznenada pojavio neki ludak koji je vozio sigurno 150 kilometara na čas i bukvalno razneo trougao. Mesto je definitivno crna tačka, budući da se ništa ne vidi i svi proleću taj podvožnjak kod Rume", naveo je on.

Kristijan se na kraju zahvalio prijatelju koji je „doleteo“ sa kraja Beograda da mu pomogne.

"Imali smo puno sreće da je šteta minimalna, a mi potpuno zdravi", napisao je Golubović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track