MEROŠINA: Mladić (22) uhapšen zbog obljube devojčice (13)!

Policija uhapsila Martina A. (22) iz sela Balajnac u blizini Merošine

MEROŠINA: Mladić (22) uhapšen zbog obljube devojčice (13)!

Crna Hronika -
M.A. (22) se tereti da je zasnovao sa devočicom (13) vanbračnu zajednicu i da je u više navrata imao seksualne odnose sa njom. Protiv osumnjičenog je ranije podneta krvična prijava zbog zajednice sa maloletnikom

NIŠ - Lekari potvrdili sumnje!

Martin A. (22) iz sela Balajnac kod Merošine uhapšen je zbog seksualnih odnosa s trinaestogodišnjom N. A. iz Svrljiga!

Policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu jer je sa ovom maloletnicom zasnovao vanbračnu zajednicu, a budući da je medicinskim pregledom dokazano da je s njom imao seksualne odnose, odgovaraće i za obljubu deteta.

Kako saznajemo, trinaestogodišnjakinja je sa osumnjičenim bila u ljubavnoj vezi, što njen staratelj nije odobravao.

- Ona je bez znanja staratelja s Martinom zasnovala vanbračnu zajednicu. Otišla je u njegovu kuću 17. februara, a tri dana kasnije staratelj je policiji podneo prijavu o njenom nestanku.

Devojčicu smo našli u Balajncu i vratili je staratelju, a protiv njenog nevenčanog supruga podneli krivičnu prijavu zbog vanbračne zajednice s maloletnicom.

U Institutu za sudsku medicinu lekari su utvrdili da je devojčica imala seksualne odnose, pa je protiv Martina A. podneta krivična prijavu i zbog obljube deteta - objašnjava naš izvor iz policije.

Devojčica je, međutim, 3. marta ponovo pobegla od kuće i otišla kod svog ljubavnika, ali četiri dana kasnije policija ju je ponovo vratila staratelju, a protiv Martina podnela još jednu krivičnu prijavu. M. M. - D. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track