KRISTIJAN KUNE: Ko mi ukrade gumu rak da ga izjede!
Foto: Printcreen Youtube

Zaključao je lancima

KRISTIJAN KUNE: Ko mi ukrade gumu rak da ga izjede!

Crna Hronika -
Molim javno sve da ne diraju ovu gumu jer treba našim drugarima, da postanu jači i bolji. Ako nekog uhvatim da je krade, daću mu čokolade poručio je Golubović potencijalnim kradljivcima

BEOGRAD - Aleksandar Kristijan Golubović (44), jedan od poslednjih preživelih aktera filma "Vidimo se u čitulji", vezao je i zaključao kamionsku gumu za trening kako je lopovi ne bi ponovo ukrali!

Kamionsku gumu, sa natpisom "Krile", postavio je se između Gazele i Železničkog mosta u Beogradu jer je prethodnu neko ukrao dok je Golubović bio na robiji. Snimke postavljanja i zaključavanja nove gume je snimio Golubovićev drug Nenad Šone i postavio na njegov Fejsbuk profil.

Na snimku se vidi kako Golubović, u društvu druga Žileta i snimatelja, veže gumu lancima za stub i govori:

"Dakle, rekli smo! Stavljam gumu ovde, ko je skine odavde, rak da ga izjede! Majku li mu j…., ako mi dirnete ovu gumu! Pogledaj ruke i noge kakve su mi, sav sam se isekao da namestim gumu mom dragom Ćiti, da trenira ove pit bulove.!

"Dok je postavljao gumu, 9. marta ove godine, Golubović je izrazio sumnju da će ona dugo na tom mestu da opstane:

- Ne verujem da će dugo tu da bude, ali neka bude i barem 10 treninga našim drugarima, biću im zahvalan. Molim javno sve da ne diraju ovu gumu jer treba našim drugarima, da postanu jači i bolji. Ako nekog uhvatim da je krade, daću mu čokolade (smeh) - poručio je Golubović potencijalnim kradljivcima.

- Evo da ostavimo znak- rekao je on i urezao svoj nadimak Krile na gumi.Golubović se se usput šalio na račun svog druga Žileta, koji je kamermanu pokazao zadnjicu:

- Inače, gledamo Žileta mentola, retarda. Ima dupe kao brazilka i mišiće "Voleo bi da bude Kristijan" - zezao je Golubović svog drugara.

Golubović je potvrdio da je vezao gumu, zbog koje je umalo poginuo.

"Tu gumu sam našao na putu za Kraljevo i dva i po meseca je putovala do Beograda. Umalo da poginem od te gume, a ceo život treniram na njima. Hteo sam mom drugu, profesoru i rvaču Miroslavu Ćitakoviću- Ćiti da vratim tu gumu, koju je neko ukrao ili su je odneli radnici Gradske čistoće. Ja sam na staroj gumi trenirao, tu sam ponikao, a na njoj treniramo tako što maljem, teškim osam do 16 kilograma, udaramo po njoj", rekao je Golubović.

Golubović je na slobodi i čeka odluku Apelacionog suda, koji treba da odluči hoće li mu ukinuti, preinačiti ili potvrditi kaznu od 14 godina zatvora, koliko je dobio za posedovanje 125 grama heroina, nađenih kod njega 16.januara 2010.

Druga po redu presuda Goluboviću skoro da je duplo veća od prethodne koju je ukinuo Apelacioni sud. Naime, on je prvobitno bio osuđen na sedam i po godina zatvora, ali je posle uloženih žalbi ona ukinuta i predmet je vraćen na novo suđenje.Golubović je, kako tvrdi Tužilaštvo, trgovao heroinom od početka avgusta 2009. godine do 16. januara 2010. na području Novog Pazara i Beograda, a uhapšen je ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu 16. januara 2010, kad je policija prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina. Na ovu presudu Golubović i njegov advokat Nikola Todorović uložiće žalbu Apelacionom sudu.

Hakeri mu oborili profil na Fejsbuku

Golubović je neko hakovao i oborio njegov pravi Fejsbuk profil koji je imao pod imenom Kristijanom Golubović. Na profilu ima više profila sa njegovim imenom, ali kako saznjemo, oni su lažni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track