NOVI SAD: Narkotike bacao u toalet šolju da izbegne hapšenje!

Dilovali narkotike

NOVI SAD: Narkotike bacao u toalet šolju da izbegne hapšenje!

Crna Hronika -
Prilikom ovog pretresa, osumnjičeni V.S. se zaključao u kupatilo i uništavao heroin i amfetamin, bacajući ih u vc šolju

NOVI SAD - D.B. (36) iz Novog Sada, V.S. (32) iz Umke i U.S. (34) iz Obrenovca, uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pregledom automobila kojim je upravljao D.B. policija je pronašla oko 1 kg opojne droge amfetamina, a koju je prethodno kupio u naselju Umka, kod Obrenovca od osumnjičenog U.Z. Pretresom stana koji koristi osumnjičeni D.B. policija je pronašla novac koji potiče od prodaje narkotika i dva mobilna telefona.

Foto: MUP Srbije
Foto: MUP Srbije

Pretresom stana U.Z. policija je pronašla novac, za koji se sumnja da potiče od prodaje droga i dva mobilna telefona.Pretresom stana osumnjičenog V.S. policija je pronašla oko 6 grama marihuane, vagicu za precizno merenje, mikser, novac i tri mobilna telefona.

- Prilikom ovog pretresa, osumnjičeni V.S. se zaključao u kupatilo i uništavao heroin i amfetamin, bacajući ih u vc šolju, pa se protiv njega podnosi i krivična prijava za ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti – kaže novosadska policija.

S.S

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track