SVRLJIG: Pasatom se zakucali u zid kuće i preživeli!
Foto: Aleksandar Kostić

Naleteli na gomilu kamenja

SVRLJIG: Pasatom se zakucali u zid kuće i preživeli!

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kad je „pasat“ kojim je upravljao Aleksić sleteo s puta i naleteo na gomilu kamenja, a potom se zakucao u kuću Micka Jovanovića

SVRLJIG - Pre incidenta sedeli u kafiću!

Zoran Velojić (40) iz Svrljiga teško je povređen, a Aleksandar Aleksić (20) lakše u nesreći koja se dogodila u petak oko 5.50 u Svrljigu.

Nesreća se dogodila kad je „pasat“ kojim je upravljao Aleksić sleteo s puta i naleteo na gomilu kamenja, a potom se zakucao u kuću Micka Jovanovića.- Snažan prasak i potres probudili su nas iz sna, prozori su se toliko zatresli da smo pomislili da je zemljotres. Kad smo izašli na ulicu, videli smo dečaka kako izlazi iz slupanog vozila, dok je suvozač bio zarobljen u izgužvanoj limariji. Ubrzo je stigla policija i sin vlasnika kuće dao je pajser da razvale vrata i izvuku zarobljenog suvozača - ispričale su komšije Micka Jovanovića.Osim što je prebrzo vozio, Aleksić je za volan „pasata“, koji pripada njegovom prijatelju, seo i bez vozačke dozvole, a pošto su se Aleksandar i Zoran Velojić vraćali iz kafića, vozaču je uzeta krv i posle analize će se znati da li je vozio pijan.D. I.

Izleteo... Vozač uzeo tuđa kola i vozio bez dozvole ( Foto: Aleksandar Kostić)
Izleteo... Vozač uzeo tuđa kola i vozio bez dozvole ( Foto: Aleksandar Kostić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track