DA LI GA PREPOZNAJETE: Ovaj muškarac je krao torbe iz vozila u Zemunu!
Foto: Mup

Protiv saradnice podneta krivična prijava

DA LI GA PREPOZNAJETE: Ovaj muškarac je krao torbe iz vozila u Zemunu!

Crna Hronika -
A.M. se tereti da je od žrtava dok su stajali na semaforu koristeći pogodan trenutak, krao torbe koje su se nalazile na sedištu suvozača iz kojih je uzimao novac i mobilne telefone

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je A. M. (33) zbog postojanja osnova sumnje da je od septembra prošle godine do februara 2014. godine na teritoriji opština Zemun i Novi Beograd počinio devet krivičnih dela teška krađa na drzak način.

Postoje osnovi sumnje da je A. M., od oštećenih iz vozila, dok su stajali na semaforu, koristeći pogodan trenutak, krao torbe koje su se nalazile na sedištu suvozača.

U torbama su se pored ličnih dokumenata, nalazili novac i mobilni telefoni, koje je osumnjičeni, uglavnom, zadržavao za sebe ili davao poznanicima, a deo ukradenih predmeta je i pronađen kod A. M. i uz potvrdu oduzet.

Sa osumnjičenim A.M. uhapšena je i B.R (35), zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovala u izvršenju tih krivičnih dela i protiv nje će po nalogu tužioca, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Osumnjičeni A.M, uz krivičnu prijavu, priveden je nadležnom tužiocu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu.

Imajući u vidu da postoji sumnja da je više građana oštećeno na taj način, policija moli građane, koji osumnjičenog A.M. prepoznaju na fotografiji, da se jave na telefon 011/2797-517 .

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track