SPECIJALNI SUD: Tužilaštvo da dopuni istragu protiv carnika i špeditera!

Traži se navod konkretnih dokaza

SPECIJALNI SUD: Tužilaštvo da dopuni istragu protiv carnika i špeditera!

Crna Hronika -
Optužnica je podignuta protiv 22 osobe, zbog zloupotrebe položaja i udruživanja radi vršenja krivičnih dela. Sud smatra, kako se navodi, da je potrebno u dopuni istrage pribaviti određenu dokumentaciju i sprovesti ekonomsko - finansijsko veštačenje

BEOGRAD - Specijalni sud naložio je Tužilaštvu za organizovani kriminal da u roku od tri dana izda naredbu za dopunu istrage protiv osumnjičenih carinika i špeditera, saopšteno je danas iz tog suda.

Optužnica je podignuta protiv 22 osobe, zbog zloupotrebe položaja i udruživanja radi vršenja krivičnih dela. Sud smatra, kako se navodi, da je potrebno u dopuni istrage pribaviti određenu dokumentaciju i sprovesti ekonomsko - finansijsko veštačenje.

Potrebno je i u obrazloženju optužnice navesti koji konkretni dokazi ukazuju na postojanje opravdane sumnje da je svako od okrivljenih vršio krivična dela koja su mu stavljena na teret, s obzirom na to da su u predmetnoj optužnici dokazi navedeni za sve okrivljene zajedno i za sva krivična dela, bez preciziranja koji se konkretni dokazi odnose na kog okrivljenog i na koje krivično delo, stoji u saopštenju.

( Tanjug/ Foto Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track