KRALJEVO: Policija pronašla sedam bombi i automatsku pušku!
Foto: Kurir

Skrivao arsenal

KRALJEVO: Policija pronašla sedam bombi i automatsku pušku!

Crna Hronika -
Policija je pretresom stana osumnjičenog u Kraljevu i selu Sirča pronašla sedam ručnih bombi M75, automatsku pušku, 680 puščanih metaka kalibra 7,62 milimetara, devet zapaljivih pancirnih metaka kalibra 7,62 istog kalibra i pet okvira za tu pušku

KRALJEVO - Policija je pronašla sedam ručnih bombi i automsku pušku kao i više od 680 metaka u stanu S.T. (50) protiv koga je podneta krivična prijava zbog nedozvoljenog držanja oružja, saopštila je danas lokalna policija.

Policijski službenici su juče od 9 do 11,30 sati, po naredbi Osnovnog suda u Kraljevu, izvršili pretres stana i drugih prostorija osumnničenog u Grdičkoj ulici u Kraljevu i selu Sirča,

Pronašli su "sedam ručnih bombi M75, automatsku pušku, 680 puščanih metaka kalibra 7,62 milimetara, devet zapaljivih pancirnih metaka kalibra 7,62 istog kalibra i pet okvira za tu pušku".

Krivična prijava protiv S.T. zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i stavljanja u promet oružja i eksplozivnih materija dostavljena je Osnovnom javnom tužilaštvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track