SVIREPI ZLOČIN U BEOČINU: Brutalno zadavio staricu (72) i teško povredio njenu majku (92)!

Koristoljublje: Zločin u sremskom selu Susek

SVIREPI ZLOČIN U BEOČINU: Brutalno zadavio staricu (72) i teško povredio njenu majku (92)!

Crna Hronika -
Ubica nepoznat: Tatjana Velimirović (72) usmrćena, a njena majka Milena (92) teško povređena kad je razbojnik upao u njihovu kuću kako bi ih opljačkao

SUSEK - Ne zna se šta je odneto.Tatjana Velimirović (72) iz Suseka ubijena je u noći između subote i nedelje, dok je njena majka Milena Mijalčić (92) preživela, ali teško je povređena kad ih je u njihovoj kući napala zasad nepoznata osoba.- Tatjana je brutalno zadavljena, a njena majka, devedesetdvogodišnja Milena, ima teške povrede glave. Njih dve su zajedno živele u kući u Suseku, kod Beočina, u Fruškogorskoj ulici broj 53. U kući je izvršena premetačina, ali još se ne zna šta je sve odneto - kaže izvor Kurira.Komšija otkrioOd komšija niko ništa nije čuo ni primetio.- Tatjana se dogovorila u petak s našim komšijom Draganom Đukićem da dođe u subotu ujutru kako bi im zaklao svinjče. Kad je jutru stigao sa sinom, kapija dvorišta bila je otključana, iako su je njih dve zaključavale i danju - započinje priču za Kurir prvi komšija nastradale Milan Miljević.Kad je Dragan ušao u dvorište, primetio je da se nešto dogodilo jer su stvari bile razbacane.- Kad se pojavio na vratima kuće, video je da su stvari još više ispreturane. Odmah je izašao iz kuće i pozvao daljeg rođaka starica da dođe. Zatekli su Tanju i Milenu kako leže jedna pored druge. Mislili su da su obe mrtve. Odmah su pozvali Hitnu pomoć i policiju - priča Miljević.Kad su lekari stigli, videli su da baka Milena još daje znake života.- Rekli su nam da je Tanja zadavljena, a da je Milena preživela, iako su je davili i udarali po glavi. Taj ko je ubio Tanju mislio je garantovano da je i Milena mrtva, inače je ne bi ostavio u životu - kaže Miljević.Meštani kažu da su majka i ćerka bile izuzetno vredne.Imaju penziju i zemljište- Obe su imale dobre penzije, a imale su i zemljište. Uvek su nešto radile, a za svaku uslugu su plaćale - pričaju komšije, dodajući da je baka Milena najstarija meštanka ovog mesta i da joj je baš u subotu bio rođendan.

Šokiran... Komšija Milan Miljević
Šokiran... Komšija Milan Miljević

Organizovana grupaUČESTALE KRAĐE U SELUU Suseku se u poslednjih mesec dana dogodilo nekoliko krađa.- Seoska pošta je umalo stradala i opljačkana je jedna kuća, i to u vreme kad je vlasnik otišao na sahranu kod komšije. Opljačkano je i nekoliko vikendica. Ubeđeni smo da je to uradila ista grupa ljudi koji su se nedavno doselili u naše mesto - pričaju meštani Suseka.

Oporavlja seBAKA U SVESNOM STANJUJelena Jurišin, portparolka Kliničkog centra Vojvodine, rekla je da je starica zadobila teške povrede.- Pacijentkinja je u Urgentni centar primljena u subotu oko 10.15 sati. Nalazi se u jedinici poluintenzivne nege, u svesnom je stanju i trenutno je stabilno. Konstatovane su joj kontuzije svuda po telu - izjavila je Jelena Jurišin.

ČINJENICEŽivele same- Tatjana i Milena Velimirović živele su same u kući- Razbojnik je noću upao u njihovu kuću misleći da imaju skriven novac- Nakon zločina izvršio je premetačinu i pobegao- Zločin otkrio komšija u subotu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja