Miki udario policajca i urlao: Seljačino, bre, znaš li ti ko sam ja?!

Bahato ponašanje: Pčelar iz Kupinova umislio da je iznad zakona

Miki udario policajca i urlao: Seljačino, bre, znaš li ti ko sam ja?!

Crna Hronika -
Preti mu robija: Neposredno nakon verbalnog sukoba, Miki Đuričić (37) izašao iz kola i udario policajca, zbog čega mu preti do tri godine zatvora

KUPINOVO - Vređao i tukao!Kako ti smeš mene da zaustaviš, seljačino jedna?! Znaš li ti ko sam ja! I što mi tražiš vozačku kad svi znaju da je nemam!

Ovo je, kako saznajemo, Miki Đuričić (37), učesnik rijaliti šou-programa „Veliki brat“ i „Farma“, odbrusio policajcima koji su ga u nedelju posle utakmice Kupinovo-Radnički zaustavili na izlazu iz Kupinova, nakon čega je fizički nasrnuo na njih.Pao na asfaltZbog napada na službeno lice Mikiju Đuričiću preti zatvorska kazna do tri godine.- Miki će biti okrivljen i za jedan od najtežih saobraćajnih prekršaja, a to je vožnja bez položenog vozačkog ispita - kaže naš izvor.Incident se dogodio u nedelju po podne, kad je Miki otišao sa stadiona u Kupinovu, gde je prethodno vređao policajce koji su obezbeđivali utakmicu.- Saobraćajci su zaustavili „opel astru“ koju je Miki vozio. On je pobesneo i počeo je da se dere. Otvorio je vrata, iako po zakonu ne sme da izlazi iz auta dok mu policija ne kaže suprotno. Počeo je da vređa policajca, koji je u odnosu na njega sićušan. Krenuo je prema njemu i psovao ga: „Sad ću da ti je...m majku! Pederčino pandurska!“ - kaže naš izvor iz istrage.Đuričić je zatim udario policajca, koji je pokušao da se odbrani rukom.- Zbog toga se Miki sad brani da je policajac udario njega, ali to nije tačno. Nakon prvog udarca, usledio je još jedan, a policajac je pao na asfalt - kaže naš izvor.Nezgodna naravPrema rečima našeg sagovornika, i policajca i Mikija odmah su pregledali lekari.- Miki nije povređen, dok policajac ima lakše telesne povrede - navodi naš izvor.Celo Kupinovo juče je brujalo o Mikijevom hapšenju. Meštani pričaju da je „poznato da Đuričić ima nezgodnu narav“.- Moja ćerka je bila na toj utakmici i kaže da je Miki sve vreme vređao policiju. Koristio je vulgarne reči i psovke, koje nisu primerene. Bahato se ponašao i bio je vrlo nepristojan. Sve vreme ih je izazivao - kaže meštanka.

Mikijev otac pretio novinarkiODSEĆI ĆU TI UŠIMirko Đuričić, Mikijev otac, juče nije želeo da komentariše hapšenje sina, ali je zato bio vrlo bahat i neprijatan prema novinarima. On je izneo niz uvreda na račun medija i pretio novinarima Kurira.- Miki je moj sin, kakav god da je... Ja nisam ni sud, ni policija, pa da komentarišem to što je on uhapšen. Budete li napisali nešto o meni, odseći ću vam uši! Poliću Kurir kantom benzina i zapaliću sve. Naći ću vas i prosuću vam kantu go..na na glavu! Ako napišete moju izjavu, imaćete problema sa mnom, ja sam lud! - ljutito je poručio Mirko novinarima.

Brane MikijaPOLICAJAC PRVI UDARIOMeđu meštanima Kupinova ima i onih koji brane Mikija i veruju da nije sve bilo onako kako tvrdi policija.- Miki je dobar i pošten dečko. Temperamentan je, ne da na sebe i voli da isteruje pravdu. Jedan od policajaca je prvi lupio Mikiju šamar. On se samo branio, što je i normalno. Ne da čovek na sebe - rekao je jedan od meštana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja