JEHOVINI SVEDOCI NAŠLI TELO: Pretučena penzionisana učiteljica iz Bora!

Svirepo ubistvo

JEHOVINI SVEDOCI NAŠLI TELO: Pretučena penzionisana učiteljica iz Bora!

Crna Hronika -
Na ulazu u stan vidljivi su tragovi krvi, ali ne i nasilno obijanje ulaznih stana, pa se pretpostavlja da je žrtva sama otvorila vrata svom ubici

BOR - Rumena G.M. iz Bora, učiteljica u penziji pronađena je danas mrtva u svom stanu u Ulici Albanske spomenice 9/29.

Njeno beživotno telo pronađeno je danas, a sumnja se da se radi o svirepom ubistvu koje se dogodilo pre više od dva dana.

Na ulazu u stan vidljivi su tragovi krvi, ali ne i nasilno obijanje ulaznih stana, pa se pretpostavlja da je žrtva sama otvorila vrata svom ubici. U razgovoru sa komšijama saznali smo da je Rumena bila jedan od aktivnijih članova ”jehovinih svedoka”, i da su u njenom stanu često održavani verski sastanci.

- Bila je mirna i povučena žena, koja se na sve načine trudila da komšije privoli svojoj veri. Neretko je čak i kuvala penzionerima i objašnjavala im značaj vere kojoj pripada. Ipak, nikada nije bila napadna, bila je mirna, kulturna i lepo vaspitana - rekao nam je jedan od njenih komšija

Pretpostavlja se da su beživotno telo starice pronašli upravo pripadnici “Jehovinih svedoka”, koji su alarmirali policiju. Motivi ubistva nisu poznati, a uviđaj na licu mesta obavio je Okružni javni tužilac iz Zaječara. Obdukcija tela učiteljice Rumene biće obavljena sutra kada će se znati više detalja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track