DEVET MESECI KUĆNOG ZATVORA: Stefanu Kariću skinuta nanogica!
Foto: Dado Djilas

Nema više elektronskog nadzora

DEVET MESECI KUĆNOG ZATVORA: Stefanu Kariću skinuta nanogica!

Crna Hronika -
Stefan je kaznu za nesreću počeo da izdržava u julu prošle godine i, nakon devet meseci kućnog zatvora, skidanjem nanogice on je postao slobodan

BEOGRAD – Stefanu Kariću koji je osuđen na devet meseci kućnog zatvora zbog izazivanje teške saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređena Stanislava Pavlović, skinuta mu je rano jutors nanogica i time je obustavljen eletronski nadzor.

Stefan je kaznu za nesreću počeo da izdržava u julu prošle godine i, nakon devet meseci kućnog zatvora, skidanjem nanogice on je postao slobodan čovek.

Naime, samo nekoliko dana kasnije kako je Kurir objavio on će ponovo biti „zarobljen“ - jer se ženi sa devojkom Marijom, koja je u drugom stanju.

Podsetimo Stefan Karić osuđen je zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja učinjenog iz nehata. On je 29. aprila 2005. godine vozio auto BMW, čiji je vlasnik njegov rođak Bojan Karić, brzinom od 148 kilometara na sat u alkoholisanom stanju. Stefan je udario u banderu na Dedinju i tom prilikom Stanislava Pavlović, koja je bila s njim u automobilu, zadobila je teške telesne povrede.

U prvoj presudi, kojom je osuđen na zatvorsku kaznu, navedeno je bilo i da je u trenutku nesreće bio nesposoban da upravlja automobilom, jer je u krvi imao preko dva promila alkohola. U drugoj presudi, međutim, stepen njegove alkoholisanosti nije pomenut i odlučeno je da mu kazna bude devet meseci kućnog zatvora i da će je „odležati“ pod elektronskim nadzorom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja