NESTALA BEZ TRAGA: Valjevka skinula nanogicu i pobegla iz kućnog pritvora!
Foto: Beta

Policijska potera

NESTALA BEZ TRAGA: Valjevka skinula nanogicu i pobegla iz kućnog pritvora!

Crna Hronika -
Policija intezivno traga za Brankom Đokić pošto je odbacila nanogicu i iz iznajmljenog stana u centru grada, u kojem je boravila od septembra posle odluke vanraspravnog veća Višeg suda i pobegla u nepoznatom pravcu

VALJEVO - Valjevka Branka Đokić (34), osuđena na pet i po godina zatvora zbog trgovine drogom, koja je uhapšena prošlog marta sa kilogramom heroina, pobegla je iz kućnog pritvora pošto je skinula elektronski odašiljač sa noge.

Nakon što je Apelacioni sud potvrdio prvostepenu presudu valjevskog Višeg suda kojom je osuđena na ovu kaznu, Branka je nestala iz kućnog pritvora sa elektronskim praćenjem u kome se nalazila do pravosnažnosti presude.

Policija intezivno traga za njom nakon što je odbacila nanogicu i iz iznajmljenog stana u užem centru grada, u kojem je boravila od septembra posle odluke vanraspravnog veća Višeg suda, pobegla u nepoznatom pravcu.

Valjevska policija je dilerku uhapsila u martu prošle godine, kada je u stanu u kojem je tada boravila, pronađeno više kesa sa 1.040 grama droge za koju se pretpostavilo da je heroin.

Nakon ekspertize utvrđeno je da je posedovala 240 grama heroina, dok je ostatak bio paracetamol s kojim je drogu mešala, pa joj je Viši sud izrekao kaznu od pet i po godina zatvora.

Branka Đokić je pre tog hapšenja već bila na izdržavanju zatvorske kazne u Požarevcu zbog trgovine drogom, ali je mesec dana pre nego su joj stavljene lisice amnestirana odlukom predsednika države.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track