POTERA U ALEKSINCU: Jurili kradljivca telefona, a pronašli heroin!

Skrivao se iza poljskog toaleta

POTERA U ALEKSINCU: Jurili kradljivca telefona, a pronašli heroin!

Crna Hronika -
Nebojša S. se tereti da je ukrao telefon direktorke Centra za socijalni rad u Aleksincu, tokom potere sakrio se u dvorište svog poznanika gde je priveden, a policija je tokom potrage za telefonom pronašla heroin pa je priveden i poznanik

NIŠ - Jureći lopova koji je ukrao mobilni telefon, aleksinačka policija pronašla je i zaplenila 20 grama heroina!

Nesvakidašnja potera završila se tako što su lisice na ruke stavljene Nebojši S. (34) iz Aleksinca zbog sumnje da je počinio tešku krađu, kao I njegovom poznaniku Draganu S. (37) koji se sumnjiči za posedovanje droge.

Sve je počelo 3.aprila prepodne kada je Nebojša S. došao u Centar za socijalni rad u Aleksincu da traži socijalnu pomoć, ali je iz kancelarije direktorke Centra za socijalni rad u Aleksincu Jasmine N., ukrao mobilni telefon HTC iskoristivši trenutak kada je otišla do toaleta.

-On je pobegao i bacio telefon u dvorište poznanika Dragana S., iza poljskog WC-a. Kada je uhvaćen, priznao je šta je uradio pa je policija došla da potraži telefon. Dragan S. se složio da pretraže dvorište, ali je tokom pretrage u stubu kapije pronađen zamotuljak sa prahom, nalik na heroin, kaže sagovornik.

Obojica osumnjičenih će po isteku zadržavanja biti privedeni u tužilaštvo.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track