UŽAS U CENTRU SMEDEREVA: Muškarac (55) se obesio sajlom za šlepovanje!

Tragedija u Dunavskom parku

UŽAS U CENTRU SMEDEREVA: Muškarac (55) se obesio sajlom za šlepovanje!

Crna Hronika -
Nesrećni muškarac se popeo na žardinjeru i preko grane stabla u Dunavskom parku prebacio sajlu za šlepovanje automobila, koju je omotao sebi oko vrata, a zatim skočio sa žardinjere i tako sebi oduzeo život

SMEDEREVO - Pedesetpetogodišnji N.D. izvršio je samoubistvo vešanjem u Dunavskom parku, u centru Smedereva, potvrđeno je u Policijskoj upravi grada.

Kako je rečeno, čovek se popeo na žardinjeru i preko grane stabla u Dunavskom parku prebacio sajlu za šlepovanje automobila, koju je omotao sebi oko vrata, a zatim skočio sa žardinjere i tako sebi oduzeo život.

Prema podacima Policijske uprave Smederevo, u čijoj nadležnosti su Smederevo, Velika Plana i Smederevska Palanka, tokom 2013. godine evidentirano je 39 samoubistava.

Šest osoba oduzelo je sebi život vatrenim oružjem, 25 vešanjem, četiri trovanjem, jedna utapanjem, 1 skokom, rekao je portparol Policijske uprave Saša NikolićNikolić je dodao da su počinioci u najvećem broju muškarci, u 33 slučaja i uglavnom su u pitanju lica starija od 50 godina.Među samoubicama najviše je nezaposlenih osoba, ali ima i penzionera i radnika.

Motivi za tragičan kraj, prema policijskim podacima su nervno rastrojstvo, poremećeni porodični odnosi, loše socijalne prilike i neizlečive bolesti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track