TRSTENIK: Policija pronašla tri puške i 1.000 komada municije u stanu
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Izvršen pretres

TRSTENIK: Policija pronašla tri puške i 1.000 komada municije u stanu

Crna Hronika -
Policija pronašla automatsku pušku sa preklopnim kundakom, vazdušnu pušku naknadno prepravljenu u malokalibarsku, zatim jednu vazdušnu pušku sa optikom, preko 1.000 komada municije različitog kalibra i namene i jedan lovački nož

KRUŠEVAC - Trstenička policija odredila je zadržavanje M.U. (55) iz okoline Trstenika zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija i teška krađa, saopštila je Policijska uprava u Kruševcu.

U saopštenju se objašnjava da su pripadnici policijske stanice u Trsteniku juče izvršili pretres stana i drugih prostorija osumnjičenog u kojima su pronašli jednu automatsku pušku sa preklopnim kundakom, jednu vazdušnu pušku naknadno prepravljenu u malokalibarsku pušku, zatim jednu vazdušnu pušku sa optikom, preko 1.000 komada municije različitog kalibra i namene i jedan lovački nož.

Takođe, dodaje se da je pronađeno i preko 2.000 gotovih proizvoda Prve Petoletke (razvodnika, pumpi, ventila, opruga, cilindara, točkića, vijaka, držača opruga, klipova i drugih proizvoda).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track