TRAGEDIJA U ZVEČANU: Troje odraslih i dvoje dece udavilo se u Ibru!
Foto: Tanjug

Saobraćajna nesreća

TRAGEDIJA U ZVEČANU: Troje odraslih i dvoje dece udavilo se u Ibru!

Crna Hronika -
Petoro osoba poginulo je davljenjem u reci Ibar u saobraćajnoj nesreći kada je automobil marke folksvagen sleteo sa puta,
1 / 6 Foto: Tanjug

ZVEČAN - Pet osoba stradalo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Leposavić u mestu Savina stena kod Srbovca u opštini Zvečan na severu Kosova.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je da je patrola saobraćajne policije jutros oko 9.45 sati dobila informaciju da je u mestu Savina stena došlo do saobraćajne nesreće kada je vozilo u kome su bili sleteo sa puta, a direktor Zdravstvenog centra Kosovska Mitrovica Milan Ivanović rekao je da se radi o porodici iz sela Vuče i da su poginuli otac V.G.(46) majka V.D. i njihvo dvoje maloletne dece od 13 i šest, i još jedna rođaka V.S.

Prema prvim informacijama stradala je petočlana porodica iz sela Vuča kod Leposavića.

“Ekipe su odmah izašle na lice mesta radi uviđaja i tom prilikom je utvrđeno da se u vozilu nalazilo 5 osoba. Sve osobe su bez znakova života prebačena u Zdrvastveni centar u Kosovskoj Mitrovici radi pokušaja reanimacije” – rekao je Bojić.

On je dodao da je u pitanju vozilo marke folksvagen polo, i da policija još nema podatke o osobama koja su se nalazila u njemu.

Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović izjavio je da je troje odraslih I dvoje dece danas prebačeno u bolnicu bez znakova života.“Stradali su smrtno svih petoro. Stradali su u saobraćajnoj nesreći. Smrt je nastupila davljenjem u reci Ibar posle sletanja sa puta” – rekao je Ivanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track