KRALJEVO: Uhvaćen serijski provalnik kuća i vikendica!
Foto: Kurir

Dva meseca harao Šumadijom

KRALJEVO: Uhvaćen serijski provalnik kuća i vikendica!

Crna Hronika -
Kraljevčanin M.T. se tereti da je obijao porodične kuće, vikendice i putnička vozila odakle je uzimao novac, tehničku robu, umetničke predmete, sportsku opremu, delove nameštaja i druge vrednije predmete

KRALJEVO - Policija iz Kraljeva rasvetlila je seriju teških krađa izvršenih na području Kraljeva i Vrnjačke Banje u protekla dva meseca, saopšteno je iz PU Kraljevo.Zbog osnova sumnje da je izvršio navedena krivična dela, uhapšen je i po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužioca zadržan do 48 sati M.T. (45) iz Kraljeva.

Sumnja se da je M.T, obijao porodične kuće, vikendice i putnička vozila odakle je uzimao novac, tehničku robu, umetničke predmete, sportsku opremu, delove nameštaja i druge vrednije predmete.

Policija je pretresom iznajmljenog stana i drugih prostorija osumnjičenog, pronašla deo ukradenih predmeta i uz potvrdu vratila vlasnicima.

Zbog sumnje da je M.T. imao saučesnike u izvršenju provalnih krađa, pripadnici kriminalističke policije nastavljaju rad na rasvetljavanju i drugih krivičnih dela i identifikaciji ostalih učesnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track