Najnovije vesti

MESEC DANA PRITVORA: Krali pretili za vaskrs po Leskovcu!
Foto: Kurir

Rasvetljena razbojništva

MESEC DANA PRITVORA: Krali pretili za vaskrs po Leskovcu!

Crna Hronika
Leskovačka policija za vreme vaskršnjih praznika priveča je više osoba koje se terete za porodično nasilje, krađe, džeparanje, krađu benzina

LESKOVAC - Leskovačka policija uhapsila je tokom uskršnjih praznika tri osobe zbog krađe i nasilja, kojima je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici policija je uhapsila N.M. (1984) iz Leskovca.

On se tereti da je 20.aprila u večernjim satima, psihički i fizički maltretirao i vređao majku sa kojom živi u istom domaćinstvu, tako što je lomio nameštaj i pretio da će zapaliti kuću.

Policija je uhapsila i B.M.(1968) iz Jagodine zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo džepne krađe.

On se tereti da je 25.februara u zanatskoj radnji u Leskovcu prišao sa leđa oštećenoj i iz torbe, koju je nosila, protivpravno prisvojio novčanik sa ličnim dokumentima i novcem u iznosu od 130 evra i 3.000 dinara, navodi se u saopštenju PU.

Tokom praznika uhapšen je i M.D.(1983) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa.Sumnja se da je M.D. u noći 17.aprila, u Radničkom naselju u Leskovcu, iz rezervoara teretnog vozila protivpravno prisvojio oko 40 litara dizel goriva.Policija je od M.D.oduzela gorivo i vratila ga vlasniku, navodi se u saopštenju PU u Leskovcu.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...