KELEBIJA: Sprečen šverc steroida u autobusu za Cirih
Foto: Carina

Otkriveni anabolici

KELEBIJA: Sprečen šverc steroida u autobusu za Cirih

Crna Hronika -
u instrument tabli otkriven je paket umotan u kesu u kome se nalazilo 20 ampula "Testo 350", zatim 140 ampula "Testosteron depo" i dve kutije "Danabol DS"

BEOGRAD - Carinici su na graničnom prelazu Kelebija kontrolom autobusa na relaciji Beograd-Cirih, sprečili pokušaj krijumčarenja anaboličkih steroida iz Srbije, saopšteno je danas iz Uprave carina pri Ministarstvu finansija.

Kako se navodi u saopštenju, kontrolom prtljaga putnika i autobusa, u instrument tabli otkriven je paket umotan u kesu u kome se nalazilo 20 ampula "Testo 350", zatim 140 ampula "Testosteron depo" i dve kutije "Danabol DS".

Foto: Carina
Foto: Carina

Otkriveni anabolici su privremeno zadržani, a protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak. Testosteron je jedan od najčešće korišćenih anaboličkih steroida kojim se nadomešćuje koncentarcija muškog hormona testosterona.

Foto: Carina
Foto: Carina

Najčešće se koristi za povećavanje mišićne mase, ali ukoliko se koristi bez lekarskog nadzora može dovesti do niza neželjenih pojava kao što su povišen krvni pritisak, srčani udar i izliv krvi u mozak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track