Pijani „grobari“ tukli policajca!
Foto: Dado Djilas

Huligani divljali u Železniku

Pijani „grobari“ tukli policajca!

Crna Hronika -
Dok su se vraćali iz grada, na N. P. i njegovu sestru nasrnula grupa navijača

BEOGRAD - Šestorica tukla, trojica uhapšena!Navijači Partizana pretukli su u noći između petka i subote N. P. (27), službenika policijske brigade, dok se sa sestrom vraćao iz grada! Huligani su ispred kioska brze hrane u Železniku nasrnuli i na sestru mladog policajca, a zbog nasilničkog ponašanja uhapšeni su Ž. J. (24), N. K. (24) i A. J. (27).Psovke, pa batine- Dok su stajali u redu, naišla je grupa navijača sa obeležjima Partizana, koje policajac zna pošto su iz istog kraja i koji su poznati po bahatom ponašanju. Mladići su bili pijani, a kad su primetili N. P., počeli su da mu dobacuju: „Znamo mi ko si ti, dobro te znamo“. Policajac je pokušao da ih smiri, rekao im je da je u civilu i da ga ostave na miru - kazao je izvor Kurira iz istrage.Međutim, šestorica pijanih huligana su nasrnuli na N. P.- Vikali su „Šta je pi. ko žandarmska?! Sad ćemo da ti j... mo majku“, a potom su počeli da ga udaraju pesnicama. Pao je, a oni su nastavili da ga šutiraju. Preplašena sestra je vrištala, a jedan od huligana ju je udario - kaže naš sagovornik.Nakon iživljavanja, navijači su pobegli.

Spasla ih sreća- N. P. je pukom srećom prošao samo sa modricama i podlivima, a i sestra nema teže povrede - kaže izvor Kurira.Napadači su odranije poznati po incidentima, saopštio je Nezavisni policijski sindikat Srbije.( Z. N.)

Predsednik NPSSOŠTRIJE KAZNE ZA NAPADAČEMomčilo Vidojević, predsednik NPSS, rekao je da kazne za napadače na policajce treba da budu pooštrene.- Tek kad svi shvate da ne mogu da napadnu policajca, doći će do stabilnosti u našoj zemlji. - rekao je Vidojević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track