Izbo devojku jer mu ne uzvraća ljubav!
Foto: Marina Lopičić

Povređena učenica u Železniku

Izbo devojku jer mu ne uzvraća ljubav!

Crna Hronika -
Devojka P. V. (18), učenica tehničke škole, prevezena u Urgentni centar nakon što ju je A. I. (18) napao u dvorištu škole

BEOGRAD - Krvavo!Sedamnaestogodišnja P. V., učenica trećeg razreda srednje tehničke škole u Železniku, povređena je juče oko 14.20, kad je na nju s nožem u ruci nasrnuo A. I. (17). Devojka je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar, a u bolnici je završio i A. I., koga su pretukli drugovi povređene učenice da bi nju zaštitili!Vraćala se iz školePretpostavlja se da je motiv krvavog obračuna bila neuzvraćena ljubav, a daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi s ovim slučajem.- Devojka se vraćala s časova kad ju je na parkingu van školskog dvorišta presreo A. I. Posvađali su se, nakon čega je mladić izvadio nož i nasrnuo na devojku. P. V. je vrištala i zapomagala dok je pomahnitali napadač ispred nje vitlao nožem, a zatim je i povredio - kaže izvor Kurira iz istrage.Krike uplašene devojke čuli su njeni školski drugovi.- Čim su videli šta se dešava i da je njihova drugarica napadnuta i povređena, učenici su joj odmah pritrčali u pomoć. Udarili su napadača nekoliko puta po glavi i izbili mu nož iz ruku. Sreća je što su ti mladići čuli dozivanje povređene učenice jer ko zna šta bi se desilo da je učenica ostavljena na milost i nemilost napadaču - kaže naš sagovornik.Na lice mesta ubrzo su stigle policijske ekipe i ekipe Hitne pomoći.Rane na glavi- Devojka je s posekotinama na glavi prevezena u bolnicu. Mladić je imao povredu očnog kapka - rekla je dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći.Prema rečima našeg izvora iz istrage, A. I. je priveden na saslušanje u policiju.

Škola zaključanaIDU U ISTI RAZRED?Reporteri Kurira juče u toj tehničkoj školi nisu zatekli nikog od nadležnih koji bi mogli da daju izjavu o napadu na devojku, jer ta obrazovna ustanova radi samo u prepodnevnoj smeni.- Taj dečko i devojka su navodno učenici iste škole, a čuo sam neke priče i da čak idu u isti razred. Inače, priča se da je to odeljenje jedno od najboljih u celoj školi - ispričao je komšija kojeg smo zatekli pored škole.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja