PUCAO U GLAVU: Decu isterao pa ubio ženu i sebe
Foto: Zorana Jevtić

Porodični zločin u Smederevu

PUCAO U GLAVU: Decu isterao pa ubio ženu i sebe

Crna Hronika -
Aleksandar Hadžić (50) i njegova supruga Mirjana Stefanović (49) nađeni mrtvi u vikend-naselju Jugovo

SMEDEREVO - Tragedija!Aleksandar Hadžić (50) ubio je juče oko osam sati ujutro hicem iz pištolja suprugu Mirjanu Stefanović (49) u njihovoj porodičnoj kući u vikend-naselju Jugovo kod Smedereva, a potom izvršio samoubistvo! Motivi stravičnog porodičnog zločina biće utvrđeni daljom istragom, a policija proverava i mogućnost da je Hadžić potegao oružje zbog toga što su ostali bez posla u Italiji.Isplanirao zločin- Hadžić je, kako se pretpostavlja, rekao dvanaestogodišnjim blizancima da izađu iz kuće i da idu da se igraju, a potom zaključao ulazna vrata. Izgleda da je do detalja isplanirao zločin! Otišao je u sobu, gde se posvađao s Mirjanom, a moguće je i da ju je nekoliko puta udario. Potom je pucao u nju, a onda sebi u glavu - kaže izvor Kurira iz istrage.Kad su se blizanci vratili kući, dozivali su oca i majku, ali odgovora nije bilo.- Devojčica je pozvala jednog rođaka i rekla mu da su joj se roditelji zaključali u kući. Dete je i samo odmah posumnjalo na najgore. Odmah je obaveštena i policija. Razvalili su vrata i zatekli jeziv prizor - kaže naš sagovornik.Na lice mesta došla je i Hadžićeva majka, koja je jaukala.- Bilo je strašno! Bacala se po putu, kukala i plakala. Odbila je da popije nešto za smirenje. Ne znam kako će ovo preživeti - priča komšinica.Prema navodima komšija, Aleksandar i Mirjana su se nekoliko godina posle venčanja preselili u Italiju zbog posla.- Mira se u Srbiju vratila kad su deca završila prvi razred. Aleksandar je i dalje radio u inostranstvu, ali je onda ostao bez posla. Ušteđevina je brzo nestajala, pa je Mira na nekoliko meseci išla u Italiju kako bi zaradila koji dinar. Eto, vratila se pre dve nedelje, a u četvrtak su ceo dan pravili roštilj u dvorištu kuće... Velika tragedija - priča komšinica. Komšije kažu da je Hadžić bio prek čovek i da se Mirjana često žalila da je zlostavlja, psihički i fizički.Preživljavala torturu- Ranije je i pio, a Mirjana nam je pričala da ju je tukao. Neretko se dešavalo da je cela bila u modricama! Navodno je dobijala batine ako bi deca u školi dobila četvorku, jer je Aleksandar nju krivio što nemaju sve petice! Pričala mi je da ju je Aleksandar tukao i ako bi na roletnama video samo trunku prašine! Da je bar otišla u policiju, možda bi sad bila živa - priča komšinica.

Neverica...Komšije u šoku
Neverica...Komšije u šoku

Oružje u legalnom poseduPOLICIJA NIJE IMALA OSNOV DA MU ODUZME PIŠTOLJPrema rečima našeg izvora iz istrage, Aleksandar Hadžić je imao oružje u legalnom posedu.- Njegova supruga nikad nije prijavila nasilje i maltretiranje. Da je postojala prijava, Hadžiću bi pištolj odmah bio oduzet - kaže naš sagovornik.

Briga o blizancimaSTRIC VODI DECU U ITALIJU?Komšije kažu da će brigu o sinu i ćerki nastradalog bračnog para navodno preuzeti Aleksandrov brat.- On radi u Italiji i, kako sam čula, odvešće blizance da žive s njim. Valjda ima decu sličnog uzrasta - kaže komšinica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track