ĆUPRIJA: Kristijan Jovanović (20) ubijen dok je branio oca od zelenaša?!
Foto: Facebook

Istraga u toku

ĆUPRIJA: Kristijan Jovanović (20) ubijen dok je branio oca od zelenaša?!

Crna Hronika -
Policija traga za muškarcem za kog se sumnja da ispalio hitac u Kristijana tokom tuče na trgu Slavija u Ćupriji

ĆUPRIJA - Kristijan Jovanović (20) iz Ćuprije, koji je ubijen tokom tuče u blizini benzinske pumpe "Vuk petrol", najverovatnije je bio žrtva zelenaškog duga, zbog kog je došlo do sukoba.

"Ćale, nemoj da ideš, ubiće te!“, nagovarao je oca Sašu Kristijan Jovanović. Otac je bio neumoljiv. Hteo je za svagda da se razračuna sa zelenašima. Ali je u tuči u subotu oko 22 sata na benzinskoj stanici na trgu Slavija u Ćupriji, izgubio sina koga nije poslušao. Kristijan je stao u odbranu oca i dobio je hitac u glavu.

Nesrećni mladić prebačen je u ćuprijsku bolnicu gde je posle nekoliko sati preminuo. Policija traga za muškarcem za kog se sumnja da ispalio hitac u Kristijana.

U skromnoj kući sedmočlane porodice Jovanović-Kadrić okupili su se rodbina i prijatelji pokušavajući da ih uteše.

"Jedan muškarac je pozvao telefonom Sašu Kadrića, Kristijanovog oca, da se vide na Slaviji i razgovaraju o dugu. On je otišao, ali nije bilo razgovora, već ga je zelenaš tukao pesnicama sve dok ovaj nije pao na zemlju. Osumničeni je izvadio pištolj i pucao u glavu Kristijanu. Kada je video šta je uradio, napadač je bacio pištolj i pobegao - kažu rođaci i dodaju da je napadač sa prijateljima nedavno tukao i Kristijanovog oca i brata Srđana.

"Posle toga su sve morali da prodaju da vrate dugove s kamatom", napominju rođaci.

Prijatelji Kristijana kažu da je bio dobar mladić, nije se svađao niti se zamerao drugima, pohađao je školu, bio je miran i sa svima je bio dobar. Voleo je sport i igrao je fudbal. Stalo mu je bilo da završi saobraćajnu školu i dobije saobraćajnu dozvolu, za 20 dana trebalo je da maturira.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track