NAPALI MALOLETNIKA I NJEGOVOG OCA: Predao se jedan od napadača (15) drugi se idalje krije!

Izboli mladića (17)

NAPALI MALOLETNIKA I NJEGOVOG OCA: Predao se jedan od napadača (15) drugi se idalje krije!

Crna Hronika -
Petnaestogodišnjak je osumnjičen da je izvršio krivično delo laka telesna povreda, kada su lakše povređeni sedamnaestogodišnjak i njegov otac. Za drugim petnaestogodišnjim maloletnikom, policija i dalje traga

NOVI SAD - Novosadskoj policiji jutros se predao jedan do dvojice petnaestogodišnjaka koji su osumnjičeni da su prošle nedelje na Novom naselju izboli 17-godišnjeg M.M. i njegovog oca B.M. (43) iz Novog Sada.

Petnaestogodišnjak je osumnjičen da je izvršio krivično delo laka telesna povreda, kada su lakše povređeni sedamnaestogodišnjak i njegov otac. Za drugim petnaestogodišnjim maloletnikom, policija i dalje traga.

Ova dvojica maloletnika su 30.maja, povredili M.M. ispred zgrade u kojoj stanuje u Bate Brkića 32, a posekotinu po licu zadobio je i njegov otac kada se suprotstavio dvojici napadača. Javni tužilac kvalifikovao je ovaj događaj kao krivično delo laka telesna povreda.

Podsetimo, povređeni M.M. je bio jedan od trojice mladića, koji su upali na čas u Srednjoj ekonomskoj školi „Svetozar Miletić“ u Novom Sadu i bejzbol-palicama napala učenika trećeg razreda ekonomskog smera Lj. L. (17), sina Branislava Lainovića, zvanog Dugi, koji je ubijen pre 14 godina ispred hotela "Srbija", u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Osumnjičeni maloletnik doveden je sudiji za maloletnike Višeg suda u Novom Sadu koji mu je odredio pritvor, u trajanju do 30 dana.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track