IZBEGAO PESNICE: Oborio pešaka pa od meštana pobegao preplivavši reku!
Foto: Kurir

Na obali ga sačekala policija

IZBEGAO PESNICE: Oborio pešaka pa od meštana pobegao preplivavši reku!

Crna Hronika -
Z.Đ je izgubio kontrolu nad vozilom marke fijat, prešao na levu stranu i oborio pešaka, koji je zadobio lake telesne povrede, a zatim se zaustavio u njivi pored puta

PROKUPLJE- Posle saobraćajne nezgode koju je izazvao u selu Berilje, na putu Prokuplje-Žitorađa, u kojoj je oborio pešaka, Z.Đ. je verovatno uplašen za svoju bezbednost, pobegao sa mesta nezgode prema reci Toplici, preplivao reku, gde ga je na drugoj obali uhapsila policija.

Prema nezvaničnim informacijama Z.Đ je u pijanom stanju izgubio kontrolu nad vozilom marke „fijat“, prešao na levu stranu i oborio pešaka, koji je zadobio lake telesne povrede, a zatim se zaustavio u njivi pored puta.

Prema neproverenim informacijama Z.Đ. je zatim izašao iz kola i počeo da viče na pešaka optužujući ga da je on kriv, što je izazvalo pažnju meštana koji su počeli da se okupljaju. Došlo je do verbalnog sukoba a Z.Đ. je zatim počeo da beži.

Nezvanično saznajemo da je Z.Đ. imao 1.74 promila alkohola u krvi i da policija utvrđuje da li je bilo i fizičkog sukoba između njega i meštana.

M.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track