LJUBOMORA: Pomešala komšinicu sa suprugovom švalerkom, pa je izudarala čekićem!

Ljubinka G. (72) na pravdi boga pretukla imenjakinju

LJUBOMORA: Pomešala komšinicu sa suprugovom švalerkom, pa je izudarala čekićem!

Crna Hronika -
Osetila sam udarac, a onda još dva. Krv me je svu oblila. Okrenula sam se i videla ženu koju ne poznajem kako u tašnu gura čekić, ispričala je za Kurir Ljubinka J. (61) iz Niša

NIŠ - Poludela od ljubomore!Nišlijka Ljubinka G. (72) razbila je glavu čekićem za meso komšinici Ljubinki J. (61) jer ju je zamenila sa ženom za koju je sumnjala da je u ljubavnoj vezi s njenim mužem. Ljubinka je svoju imenjakinju zaskočila u utorak oko 13 sati ispred ulaza u zgradu u kojoj živi u Ulici Branka Krsmanovića 7 i besomučno je udarala čekićem u glavu. Nesrećnu ženu od pomahnitale furije spasao je komšija koji se i sam jedva odbranio jer je Ljubinka G. pokušavala da ga ugrize.Vraćala se s pijaceLekari su Ljubinki J. na glavu stavili četiri kopče, ali, kako kaže, od fizičkih bolova teža joj je trauma koju je preživela.- Vraćala sam se s pijace i taman sam gurnula ključ u bravu kad sam osetila prvi udarac, a onda su usledila još dva. Krv me je svu oblila, okrenula sam se i videla ženu koju ne poznajem kako u tašnu gura čekić koji je s druge strane imao sataru. Povikala sam tražeći pomoć, pa je pritrčao komšija i odbranio me. Počela je da beži, ja sam trčala za njom, a ona je samo vikala: „Beži, beži!“ Moju vrisku čuo je jedan policijski inspektor koji živi u susednoj zgradi, pa je strčao, uhvatio je i zadržao je do dolaska policijske patrole - opisuje Ljubinka svoju golgotu.Naša sagovornica ističe da pomahnitaloj komšinici nije dala nikakvog povoda da potegne čekić.- Ja sam časna udovica, ni sa kim nisam u zavadi i nemam pojma zbog čega me je ta žena napala. Ko zna šta će ljudi da pomisle da sam uradila, pa da me je zbog toga napala. Zato ću da isteram tu stvar do kraja, da vidimo zbog čega sam stradala ni kriva ni dužna - kaže Ljubinka J.Sve priznalaKako saznajemo u istrazi, Ljubinka G. je u potpunosti priznala napad.- Ona je kazala da je sumnjala da je njen muž u ljubavnoj vezi s jednom komšinicom, pa je odlučila da joj se zbog toga osveti. Uzela je taj čekić i čekala da se njena suparnica pojavi. Kad je videla oštećenu, pomislila je da je to ljubavnica njenog supruga jer je imala plavu kosu, a nije joj videla lice. Kazala je da je imala nameru da je nauči pameti, a ne da je ubije. Međutim, kad se oštećena okrenula, shvatila je da je pogrešila, pa je pokušala da pobegne - navodi naš izvor.

Četiri kopče... Srećom, udarena tupim delom čekića
Četiri kopče... Srećom, udarena tupim delom čekića

Ovde ju je zaskočila... Ulaz u Ljubinkinu zgradu
Ovde ju je zaskočila... Ulaz u Ljubinkinu zgradu

PuštenaPRETI JOJ DO PET GODINAProtiv ljubomorne starice policija je podnela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje. Nakon saslušanja puštena je da se brani sa slobode. Ukoliko bude bila osuđena, Ljubinki G. preti kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

Sin napadnute ženeMOGLA JE DA MI UBIJE MAJKUMarko J., sin napadnute žene, kaže da mu je majka imala mnogo sreće.- Bilo je dovoljno da okrene drugu stranu čekića na kojoj je satara i da je usmrti na licu mesta. Smatram da je to čist pokušaj ubistva. Ja poznajem svoju majku, znam da je časna i poštena žena i da nikome ne bi dala povoda da uradi tako nešto. Očekujem da ta žena bude primereno kažnjena za ono što nam je uradila - ističe Marko J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track