KOSOVSKA MITROVICA: Nepoznata osoba bacila bombu na zlataru!
Foto: Printscreen/Tanjug

Istraga u toku

KOSOVSKA MITROVICA: Nepoznata osoba bacila bombu na zlataru!

Crna Hronika -
Detonacija je odjeknula oko 2.10 časova, a tom prilikom oštećeno je pet putničkih motornih vozila, četiri lokala, jedan kiosk i prozori na par stanova koji se nalaze iznad lokala gde je došlo do eksplozije

KOSOVSKA MITROVICA – Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je da je u jutrošnjoj eksploziji koja se dogodila u severnom delu Kosovske Mitrovice oštećeno pet vozila, četiri lokala, jedan kiosk i prozori na par stanova.

Rano jutros nepoznata osoba bacila je eksplozivnu napravu u severnoj Kosovskoj Mitrovici, povredenih nije bilo, ali je pricinjena znacajna materijalna šteta.

Eksplozija se dogodila u 2:10, kada je bačena prema preliminarnim rezultatima istrage ručna bomba, rekao je Bojić agenciji Tanjug. “Oštećeno je pet putničkih motornih vozila, četiri lokala, jedan kiosk i prozori na par stanova koji se nalaze iznad lokala gde je došlo do eksplozije. Ekipa policije je odmah izašla na lice mesta kako bi obavila uviđaj, a uviđaj će obaviti i specijalizovane jedinice. Prema prvim saznanjima sa kojima raspolažemo napadač je najverovatnije aktivirao ručnu bombu”, rekao je Bojić.

Na mesto eksplozije može se videti razbijeno staklo na lokalima i popucala stakla na automobilima i stanovima ali i kašika od aktivirane bombe.

Eksplozija se dogodila ispred jedne zlatare, koja je bila opljackana pre nekoliko dana, kada su iz nje dvojica pljackaša odneli zlato u vrednosti od više desetina hiljada evra.

Eksplozija je bila veoma jaka i probudila je mnoge mitrovčane u noći između četvrtka i petka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track