LIKVIDACIJA VOJISLAVA ŠKRBIĆA: Policija ima osumnjičenog, pronađen BMW kojim su umakle ubice!
Foto: Beta

Likvidacija u Novom Sadu

LIKVIDACIJA VOJISLAVA ŠKRBIĆA: Policija ima osumnjičenog, pronađen BMW kojim su umakle ubice!

Crna Hronika -
Osumnjičeni su Dušan B. I Miloš B. U šumi u blizini Beočina pronađen je i crni BMW novosadskih tablica koji su osumnjičeni iskoristili za bekstvo

NOVI SAD - Novosadska kriminalistička policija na tragu je osumnjičenima za ubistvo Vojislava Voje Škrbića (40), koji je u četvrtak uveče likvidiran u lokalu u centru Novog Sada.

- Danas je na periferiji Beočina pronađen crni BMW, beogradskih tablica koji je jedan od osumnjičenih koristio za bekstvo. Policija je slučaj rasvetlila i kako je utvrđeno, na Škrbića je pucao Dušan B. (25) iz Bačkog Dobrog Polja, dok je sa njim bio i prvi se obratio te večeri Voji,Miloš B. (43) iz Stepanovićeva – kaže izvor Kurira.

Kako saznajemo, Dušan B.i Miloš B. su se družili, čak je Dušan uzeo prezime Miloševo, ali nisu bili bliski prijatelji sa Škrbićem.

- Na Škrbića je pucao Dušan koji je iz torbice izvadio repetiran pištolj i s udaljenosti od dvadesetak centimetara pucao u Škrbića. Iako ranjen, Škrbić je pokušao da pobegne, a ubica je tad ispalio još jedan metak sa četiri-pet metara udaljenosti – dodaje naš izvor.

S.S.

Vojislav Škrbić
Vojislav Škrbić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja