ODUZELI JOJ PREDNOST: Ćerka Stipe Mesića pregazila dvoje pešaka!

Teško povređeni

ODUZELI JOJ PREDNOST: Ćerka Stipe Mesića pregazila dvoje pešaka!

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je Una J. svojim automobilom uletela u raskrsnicu, a da prethodno nije propustila vozila koja su imala prednost, kada se u nju zakucala Saša Mesić, odbila od njneo vozilo i nekontrolisano nastavila da se kreće dok nije oborila dvoje pešaka

ZAGREB - Dvoje pešaka teško je povređeno u saobraćajnoj nesreći u centru grada u nedelju popodne kada je na njih, pošto joj je oduzeta prednost naletela Saša Mesić (53), ćerka bivšeg hrvatskog predsednika Stjepana Mesića.

Prema nezvaničnim informacijama u nedelju popodne 16:10 časova, Una J. (29) vozila je reno tvingo bjelovarskih tablica Gundulićevom ulicom u smeru severa. Kada je došla do raskrsnice sa Masarikovim ulicoma, dok je na semaforu bilo uključeno žuto trepćuće svetlo Una je nastavila voziti pravo i nije propustila vozila koja su imala prvenstvo prolaza.

U tom je trenutku, na njen prednji levi bočni deo vozila naletelo je vozilo makre nisan za čijim je volanom je sedila ćerka bivšeg hrvatskog predsednika Stjepana Mesića. Sašin se automobil od siline udarca nastavio je nekontrolisano da se kreće Masarikovom ulicom pa je završio na trotoaru gde se nalazilo dvoje pešaka.

U teškom stanju u KB Sestre Milosrdnice završila je Koreanka P.E. (25) i Zagrepčanin Z.H. (85).

Povređeni pešaci van su životne opasnosti, a obe šoferke prošle su alkotest.

( Jutranji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track