BALKANSKA VEZA: 5 Rumuna i Albanac organizovali lanac prostitucije u Italiji!
Foto: Printscreen

Rumunke nudile usluge preko sajtova

BALKANSKA VEZA: 5 Rumuna i Albanac organizovali lanac prostitucije u Italiji!

Crna Hronika -
Operacija koja je počela u junu 2013. godine je završena uz tehničku pomoć nadzora telefona i satelitskog sistema GPS preko kojih se saznalo da organizacija koristi 13 stanica za krijumčarenje belog roblja, uz autoput Terraglio

TREVISO - Policijske snage u italijanskom gradu Trevisu su uhapsile 5 Rumuna i jednog Albanca zbog prostitucije na putu Terraglio, koji povezuje Treviso sa Mestrenom.

Operacija koja je počela u junu 2013. godine je završena uz tehničku pomoć nadzora telefona i satelitskog sistema GPS preko kojih se saznalo da organizacija koristi 13 stanica za krijumčarenje belog roblja, uz autoput Terraglio u opštini Preganziol.

Policija je navela da se radilo o 15 prostitutki iz Rumunije, između 18-23 godine, mnoge od njih su se prostitucijom bavile u iznajmljenim stanovima.

Oni su svoje usluge nudile preko pojedinih sajtova na internetu da bi privukli veći broj mušterija. Cena ovih usluga je bila od 30 do 100 evra.

Na osnovu prikupljenih dokaza, Sud u Trevisu je izdao nalog za hapšenje za Albanca Roberto Kovačija i za Rumune Adriana Savanato 26 godina, Julian Valentin 37 godina, Ionut Giurca 30 godina, Nicosur Tranda 32 godine i Adrian Trifaj 28 godina.

( Bošnjak)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track