UHAPŠEN PREVARANT U KRALJEVU: Za zaposlenje od građana uzimao od 500 do 1.000 evra!

Pokrenuta istraga

UHAPŠEN PREVARANT U KRALJEVU: Za zaposlenje od građana uzimao od 500 do 1.000 evra!

Crna Hronika -
Sumnja se da je LJ. V. od oktobra prošle godine lažnim prikazivanjem činjenica dovodio oštećene u zabludu i lažima ih održavao u uverenju da će im za novčanu nadoknadu od 500 do 1.000 evra obezbediti zaposlenje u javnim preduzećima u Kraljevu

KRALJEVO - Pripadnici kraljevačke kriminalističke policije rasvetlili su seriju prevara izvršenih na štetu više osoba sa područja Kraljeva, a osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu podneta je krivična prijava protiv LJ.V. (34) iz Vitanovca kod Kraljeva, zbog osnova sumnje da je izvršio osam krivičnih dela prevara.

Sumnja se da je LJ. V. od oktobra prošle godine lažnim prikazivanjem činjenica dovodio oštećene u zabludu i lažima ih održavao u uverenju da će im za novčanu nadoknadu od 500 do 1.000 evra obezbediti zaposlenje u javnim preduzećima u Kraljevu.

Oštećeni gradjani su osumnjičenom u celosti ili u delovima isplaćivali zahtevane iznose, tako da se sumnja da je do sada ostvario imovinsku korist u iznosu višem od 300.000 dinara.

Zbog sumnje da ima još prevarenih gradjana, pripadnici policije pozivaju sve oštećene da neposredno ili na broj telefona Policijske uprave Kraljevo 036/364 - 254 prijave ova krivična dela, navedeno je u saopštenju.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track