Najnovije vesti

TRAGEDIJA KOD OSEČINE: Mališan (4) utopio se u bari, brat (5) pokušao da ga spase
Foto: Fonet/Ilustracija

Tuga neopisiva

TRAGEDIJA KOD OSEČINE: Mališan (4) utopio se u bari, brat (5) pokušao da ga spase

Crna Hronika
Nesreća se dogodila u zaseoku Krivo brdo kod Osečine, kada je dečak koji se igrao sa svojim starijim bratom od njega godinu dana i sa još jednim drugom, dok su šutirali kamnčiće iznenada upao u baru duboku oko pet metara. Nagađa se da je zapravo njegova papuča pala u baru i da je dečak skočio za njom

VALJEVO - U selu Ostružanj kod Osečine u sredu po podne dogodila se tragedija kada se četvorogodišnji dečak utopio u bari dubokoj pet metara.

Nesreća se dogodila u zaseoku Krivo brdo kod Osečine, kada je dečak koji se igrao sa bratom starijim godinu dana i sa još jednim drugom, dok su šutirali kamenčiće iznenada upao u baru duboku oko pet metara. Nagađa se da je zapravo njegova papuča pala u baru i da je dečak skočio za njom nenadajući se da je ona duboka.

Njegov stariji brat kako Kurir sazanje pokušao je da pomogne svom mlađem bratu tako što mu je pružio štap za koji se dečak uhvatio. Dok se dečak (4) držao u pomoć su pozvane i ostale komšije ali  dok su oni stigli za mališana nije bilo spasa i on se utopio.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...