ŠABAC: Troje privedenih zbog droge i oružja

Zadržani 48 sati

ŠABAC: Troje privedenih zbog droge i oružja

Crna Hronika -
Đ.P. i D.P. se sumnjiče da su u protekla dva meseca, prodavali prah za koji se sumnja da je heroin. M.S. se sumnjiči da je 18. maja pucao u kladionici, u Ulici Stojana Čupića

ŠABAC - Policijski službenici Policijske uprave u Šapcu priveli su Đ.P. (36) i D.P. (43) obojica iz Šapca, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok je kriminalistička policija uhapsila M.S.(33) zbog nedozvoljene proizvodnje i nošenja oružja.

Đ.P. i D.P. se sumnjiče da su u protekla dva meseca, prodavali prah za koji se sumnja da je heroin uživaocima opijata u Šapcu. Nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu, sudija za prethodni postupak je osumnjičenima odredio pritvor od 48 sati.

M.S. iz Šapca uhapšen je zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. M.S. se sumnjiči da je 18. maja u kladionici, u Ulici Stojana Čupića u Šapcu, pucao iz vatrenog oružja. Tom prilikom niko nije povređen, a osumnjičeni je bio nedostupan organima gonjenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track