UHAPŠEN PLJAČKAŠ: Obio menjačnicu pajserom i ukrao 15.000 evra!
Foto: REUTERS

Skrivao se u hotelskoj sobi

UHAPŠEN PLJAČKAŠ: Obio menjačnicu pajserom i ukrao 15.000 evra!

Crna Hronika -
Prilikom hapšenja kod N.N. pronađeni su dinari i evri u iznosu od oko 3600 evra, a kasnije u hotelskoj sobi, koju je iznajmio toga jutra, pronađeno je još novca u vrednosti od oko 5000 evra, kao i tehničke stvari, obuća i garderoba koja je kupljena od novca iz menjačnice

BEOGRAD- Policijski službenici UKP Drugog odeljenja Policijske Uprave za grad Beograd uhapsili su N.N. (26) nakon izvršenog krivičnog dela teška krađa u menjačnici u Prizrenskoj ulici.

Sumnja se da je N.N. u toku noći između 30. i 31. maja ove godine došao do menjačnice, tako što je najpre pajserom otvorio ulazna vrata stambene zgrade, zatim prozor u hodniku, ušao u dvorišni deo gde je na isti način otvorio vrata menjačnice, kao i metalnu rešetku koja se nalazila sa unutrašnje strane.

Nakon toga, izbacio je veću količinu raznih registratora kojima su bila blokirana vrata navedenog lokala, a potom došao do kase koju je takođe otvorio pajserom i šrafcigerom i iz koje je uzeo novac u raznim valutama u iznosu od oko 15.000 evra.

Prilikom hapšenja kod N.N. pronađeni su dinari i evri u iznosu od oko 3600 evra, a kasnije u hotelskoj sobi, koju je iznajmio toga jutra, pronađeno je još novca u vrednosti od oko 5000 evra, kao i tehničke stvari, obuća i garderoba koja je kupljena od novca iz menjačnice.

U pretresu su pronađene i uplatnice kojima je potvrđeno da je, takođe toga jutra, u banci u kojoj je imao otvoren i dinarski i devizni račun uplatio novac u iznosu od oko 500.000 dinara i 1500 evra.

N.N je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track