ŽESTOKO: Dvojica mladića ranjena u pucnjavi
Foto: Tanjug

Obračun na Novom Beogradu

ŽESTOKO: Dvojica mladića ranjena u pucnjavi

Crna Hronika -
Prava je sreća da niko od prolaznika i drugih učesnika u saobraćaju nije nastradao od metaka. Mladići su se tek kasnije uveče javili u jednu privatnu klinku, gde im je ukazana lekarska pomoć

BEOGRAD - Meci pljuštali na sve strane.

Mladići M. P. (20) i I. Đ. (22) povređeni su u vatrenom obračunu koji se oko 18 sati dogodio na Novom Beogradu. Kako saznajemo, M. P. je metak pogodio u nogu, dok je I. Đ. ranjen u ruku i oni su zbrinuti u jednoj privatnoj klinici.

Nezvanično, M. P. i I. Đ. su bili u "audiju" kada su ih u Ulici Vladimira Popovića presreli zasad nepoznati muškarci u drugom "audiju" i počeli da pucaju ka njima. Usledila je jurnjava i pucnjava po ulici, sve do isključenja ka Gazeli, kada su povređeni momci uspeli da umaknu napadačima.

Prava je sreća da niko od prolaznika i drugih učesnika u saobraćaju nije nastradao od metaka. Mladići su se tek kasnije uveče javili u jednu privatnu klinku, gde im je ukazana lekarska pomoć. Sumnja se da su oni navijači Partizana i da se radi o još jednom navijačkom obračunu, ali nisu isključeni ni drugi uzroci incidenta.

(A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track