UHVATILA GA PATROLA: Krao kablove na pruzi Beograd-Novi Sad!
Foto: Nemanja Pancic

Zaustavio železnički saobraćaj

UHVATILA GA PATROLA: Krao kablove na pruzi Beograd-Novi Sad!

Crna Hronika -
Osumnjičenog B.P. policija je zatekla dok je na železničkoj pruzi između Stare i Nove Pazove sekao signalni kabao sekirom, a pretresom kod njega pronađen je i naponski kabao sa crpne stanice za koji se sumnja da ga je osumnjičeni prethodno isekao

SREMSKA MITROVICA - Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici saopštila je danas je B.P. (26) iz Nove Pazove uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ukrade signalne i naponske kablove sa pruge Beograd-Novi Sad, zbog čega je železnički saobraćaj između tih gradova bio privremeno prekinut.

"Policijska patrola je zatekla B.P. dok je na železničkoj pruzi između Stare i Nove Pazove sekao signalni kabao, zbog čega je došlo do privremenog prekida železničkog saobraćaja između Beograda i Novog Sada.

Kod njega je pronađena sekira i naponski kabao sa crpne stanice za koji se sumnja da ga je osumnjičeni prethodno isekao". Dodaje se da je materijalna šteta naneta javnim preduzećima "Železnica" i "Vodovod" mnogo veća od eventualne protivpravne imovinske koristi.

Zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i ugrožavanje saobraćaja opasnom radnjom ili opasnim sredstvom, osumnjičeni je nakon zadržavanja do 48 časova, saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi a rešenjem sudije za prethodni postupak, određen mu je pritvor do 30 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track