Najnovije vesti

UHAPŠEN PLJAČKAŠ ŠKOLE: Leskovčanin osumnjičen za krađu računara!
Foto: REUTERS

Šteta 300.000 dinara

UHAPŠEN PLJAČKAŠ ŠKOLE: Leskovčanin osumnjičen za krađu računara!

Crna Hronika
M.S.se tereti da je metalnom šipkom pokidao lanac na rešetkama ulaznih vrata škole i iz kabineta informatike prisvojio dva računara, 11 monitora, deset vajs uređaja, 11 tastatura, jedan projektor i jedan laserski štampač

LESKOVAC - Leskovačka policija indentifikovala je osobu za koju se sumnja da je u noći između 5.i 6.juna obila kabinet informatike u osnovnoj školi u selu Turekovac i prisvojila informatičku robu u vrednosti od oko 300.000 dinara.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, policija je Osnovnom javnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu protiv M.S.(29) iz okoline Leskovca.

M.S.se tereti da je metalnom šipkom pokidao lanac na rešetkama ulaznih vrata škole i iz kabineta informatike prisvojio dva računara, 11 monitora, deset vajs uređaja, 11 tastatura, jedan projektor i jedan laserski štampač.

Policija je predmete pronašla i vratila ih odgovornom licu škole.M.S. je po naredbi sudije za prekršaje priveden u Okružni zatvor u Leskovcu na izdržavanje kazne zatvora, navodi se u saopštenju PU .

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...